Happy Fucking New Year...





NOT!





If I were a boy

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

...

But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed





2008, it's almost over

Då var året 2008 snart över då. Och vad har jag då varit med om? Hur ska man summera detta år? Jag sitter såhär dagen innan sista dagen på året och funderar över vad jag åstadkommit och vad som faktiskt hänt under detta år. Det har varit många positiva stunder men även en del jobbiga och negativa stunder. För att inte skriva ett inlägg som skulle bli ungeför 100 sidor långt drar jag ner det i punkter i stället.

- Gått ut högskolan (om man inte räknar javan)
- Fick jobb
- Fick hjärtat krossat
- Fick inte fira 5 år med den jag älskade
- Fucked up problems med familjen
- Lämna kärleken, hemmet och den delen av livet
- Laga datorn 100 gånger
- Jobbat jobbar jobbat
- Gått ner 13 kilo
- Flyttat in i min nya lägenhet
- Blivit blond
- Klippt av håret
- Försöker hitta vem jag är
- Funnit en ny kär vän

- Tagit upp kontakten med massa härliga kompisar igen

Denna lista summerar nog de mesta som hänt under detta år. Som man ser har en hel del hänt faktiskt. Och tyvärr så är de mest de negativa sakerna som jag kommer komma ihåg mest. Men då känner jag ju att jag måste fixa mitt nyårslöfte. Även detta kommer bli en lista. Så ska se vad jag kan komma på.

- Skratta mer
- Vara gladare
- Börja träna
- Gå ner mer i vikt
- Hitta mig själv
- Säga JA till mera saker
- Äta nyttigare
- Klara av den sista kursen så jag får mitt diplom
- Sjunga mer Singstar
- Prova på nya saker, exempelvis salsa kanske?


Hmh.. finns säkert fler saker som jag borde ta som nyårslöfte, men det får jag ta som det kommer.


Feeling happy?

Hmh.. jag har en känsla i kroppen som jag inte haft på länge. Tror det är lite lycka? Det känns ju riktigt bra ändå måste jag säga. Länge sen jag haft den känslan. Jag börjar äntligen känna mig någorlunda normal igen. Vilket jag inte gjort på länge. Satt och läste igenom gamla inlägg. Scary. En del känslor som jag känt när jag skrivit dem kom tillbaka, inte i samma styrka men det bubblade upp lite grann. Men det som är mest skrämmande är att jag faktiskt känt så. Och det känns som om det är så länge sen samtidigt som det inte gör det. Know what I mean? Just nu, just precis nu, känner jag mig tillfreds med det liv jag lever. Jag gillar att vakna på morgonen, älskar att ha min Rex här, trivs väldigt bra i lägenheten och jag har redan börjat kalla det hem. Tycker att det är ganska så otroligt hur fort man kan komma över saker och börja bli normal. När jag ändå mått så pass dåligt som jag mått. Även om jag vetat att det skulle bli bättre och jag skulle känna denna underbara känsla igen så trodde jag att det skulle ta längre tid. Och det som känns så toppen är att jag inte haft så här kul som jag haft senaste helgerna och veckorna på länge. Bara varit ute och festat eller umgåtts med kompisar och bara varit mig själv. Känns inte som om jag varit riktigt mig själv på, ja kan inte ens komma ihåg sist? Tror nog att en del av mig, mitt egna jag, försvunnit lite under de senaste åren och att jag äntligen börjat hitta tillbaka mig själv. Vilket är great!

Nu är det snart ett nytt år, bara en dag eller så tills dess och jag är nyfiken på hur det kommer sluta. Alltså undrar hur jag kommer avsluta den gamla året och hur det nya året kommer bli. Jag hoppas ju på att det blir bättre än de förra. Så nu har jag bara ett sista misson för detta år...

Att hitta någon att pussa på tolvslaget.  Det betyder ju otur ifall man inte får en puss på tolvslaget. Och hur ska det gå när jag kommer vara på en fest med endast par? Så hur ska jag göra? Vem ska ge mig en puss då? Kanske blir det du?


Ett glas vin

Varför är det så att man säger att "vi ses för ett glas vin" men så slutar det alltid med typ 10? Haha. Okej 10 var väl att ta i men ni förstår. Igår efter jobbet slinker ett litet sms ner i mobilen av E som säger att Charlotte (du ser inte challe längre) ville träffa alla och ta ett glas vin eftersom hon för de första fyller år samt att hon ville träffa alla innan hon flyttar till Köpenhamn snart. Först tänkte jag inte hänga på eftersom jag är småsjuk plus att jag jobbade den här helgen. Men sen kände jag NEJ, jag ska sluta säga nej och hänga med på saker. Inte ska jag sitta hemma och uggla, de blir så tråkigt. Så det slutade med att jag sa what the hell, here I come! Och vilken kväll de vart! Men inte blev det ett glas vin. Slutade med att jag var hemma vid tretiden. Aj aj! Inte bra när jag skulle upp och jobba. Som tur var börjde jag ju inte förens halv 12 så det var inga problem.

Det var så kul att träffa the old gang again! Partajade natten lång sen hade jag sällskap av C hem. Hon skulle bli hämtad av D så jag fick t o m åka bil hem. Så skönt! Vi valde att börja bege oss hemåt vid två tiden då jag tappat rösten totalt och inte kunde prata. Så det var nog en bra tidpunkt att åka. Men idag var det ju kanske inte så bra. Var inte bakis eller så men rösten är fortfarande paj, haft halvt om halvt feber och huvudvärk hela dagen. Inte lätt att sälja när man inte kan prata med kunderna utan att hosta eller att de inte hör vad jag säger. Så imorgon ska jag vara hemma och ta hand om min hals så att jag kan bli frisk nån gång.

När det var dags att räkna kassan och stänga så känner jag hur näsan känns konstig och helt plötsligt bara forsar blodet. Har aldrig haft näsblod förut och nu kom det massor. Kunde ju inte direkt åka hem så så fick vara kvar på jobbet en stund längre än vad jag hade velat. Så missade bussen hem och fick ta nästa. Vilket ledde till att jag fick sitta och vänta i typ 20 min i Mörby. Inte så roligt när man sitter men bomull i näsan och halsduken upp till ögonen. Ush, det var läskigt. Undrar om det är min kropp som säger åt mig att varva ner och ta de lite lugnt? När jag väl hamnar på bussen och kroppen bara skriker av trötthet att den vill komma hem så åker ju självklart bussen FEL så att resan tar en hel del längre tid än vad den skulle gjort. Suck! Var helt enkelt inte meningen att jag skulle få komma hem idag. Men läskigast var ju att näsan inte slutade blöda på typ en timme. Riktigt läskigt. Fy!

Oj, tittade nyss på klockan och ser att den är lite mer än vad jag trodde att den skulle vara. Borde verkligen sova så att jag blir frisk nån gång. Ska bli skönt att kunna sova så länge kroppen vill imorn, utan att bli väckt av klockan. Men har ju min lille kelgris som tycker om att väcka mig klockan halv 7 på mornarna...


På partay med Hanky

Då lider även denna kväll mot sitt slut. Sitter med en polkagris i munnen, nyduschad, glor lite på Gladiator i bakgrunden och försöker få min förkylning att lägga sig. Borde egentligen sova eftersom lilla jag ska jobba imorgon. Egentligen borde jag vara hemma och vila så att jag blir frisk och för att, ja man var ju ute på tegel igår. Allt för mycket sömn blev det ju inte, sen när Eoch jag degat framför tvn hela dagen för ju inte att man blir mer pigg. Rex har t o m fått dampryck på oss för att han kräver uppmärksamhet.

Men tillbaka till gårdagen. Vilken dag! Erica kom redan vid 1 tiden på dagen. Då börjde det med att bestämma vad vi skulle ha på oss på kvällen, Blev ju cirka 194738 ombyten innan vi var nöjda. Sedan var det ju också problem när vi skulle bestämma smycken också. Ni förstår, typiska tjejproblem. Men roligt var det. Efter det sprang vi iväg för att inhandla lite middag och då vi båda hade idétorka slutade det med att det blev en ljuvig pasta carbonara a la erica. Detta avnöjts ju såklart med vin, Våran nya favorit eller vad man ska säga, Foot of Africa. När vi inhandlat maten kände vi, "äh är väl aldrig för tidigt att ta ett glas vin?". Så de första glaset togs redan vid 3 tiden, haha. Ops! Vi åt middag, drack vin, sminkade oss supervackra och gjorde oss redo för tegel. Fan vad vi va heta alltså! Bildbevis kommer! Jag måste ju även säga hur stolt jag är över E då hon för det första vågade sig på Singstar med mig, som hon aldrig gjort förut och att hon dansade med mig HELA kvällen! Det är så stort och starkt jobbat, vännen! Vi hade de så trevligt. Efter vi dansat rumporna av oss och begav oss hemåt blev det ett smsmaraton med D. Haha, det var så roligt. Man får så roliga sms av folk när de har lite alkohol i blodet. När vi väl somnat, vilket var kanske 2 sekunder efter vi lagt oss i sängen börjede min förskylning på allvar och kunde knappt andas. Men det gick bra endå. Men inte skönt att vakna med både förkylningshuvudvärk och bakishuvudvärk på samma gång. Illa! Men det är det värt! Så roligt som jag och E hade tillsammans. När gör vi det igen då, babe?



Är vi inte heta?


Julfirande

Då var det juldagen då. Sitter här framför tvn och har precis lagt på mig min mask, i form av smink, för att inte se så trött ut eller förskyld. Förskylningen vill inte ge sig. Attans att den inte vill ge sig. Sitter och väntar på ett min Hanky ska komma. För ikväll blir det partay! Så nu måste jag dricka massa vatten, apelsinjucie och knapra alvedon så jag är fit for fight ikväll.

Men måste ju berätta om den underbara Julaftonen igår. Den var toppen,förutom min förskylning då. Vadå jag känner mig bortskämd. Fick så mycket fint! Fick till exempel ett ps2 med singstar  *lycka* så idag ska jag och E inviga det lite grann. Tycker redan synd om grannarna! Sen fick jag fina smycken, massa ögonskuggor, kläder, checkar ja You name it! Men det var verkligen en toppenkväll. Så trevligt att spendera den med släkt och familj och bara äta gott, dricka gott och mumsa på julgodis.

Oj vad klockan är mycket. Måste trycka i mig lite frukost (ja jag vet att det egentligen är lunchtid) innan E kommer.

Se ya'll on Tegel tonight!



Bitter och negativ?

Då var det jul igen då. Sitter är på uppesittarkvällen och är sjuk, typ. Sitter och snorar, huvudvärk och toknyser. Inte så jäkla skoj kan jag säga. Sen för den delen att man är ensam, förutom guldstjärnar Rex då och E och J på msn som förgyller mig kväll. Borde kanske sova så att förskylningen försvinner? Men fan vad tråkigt det skulle vara:)

Imorn är det julafton. Ska försöka sova så länge jag kan och hinner för att sedan göra mig vacker och t o m locka håret. Japp japp, allt ska lockas. Ska se hur de ser ut nu när jag har lite kortare hår. Kanske är så snyggt att jag funderar på att permanenta mig? What ya'll think? Efter detta arbeta att få håret att bli snyggt ska jag bege mig hem till mamma på julficka & middag. Ska mysa med familj och släkt. Sedan hem och kramas med min underbara kisse. Inte ska han behöva vara ensam hela dagen. Han måste ju också få känna att det är jul.

Så roligt att jag är ledig i 3 dagar och de är nästan helt fullbokade redan. Imorn som sagt hem till la famila, sedan på juldagen ska jag och E köra en heldag med mys, middag och sen spendera kvällen och natten på Tegel. Japp, jag säger det igen. Tegel. Och denna gång ska vi rocka loss ännu mera! Watch out boys, here we come! Vi är två hungriga, söta mysbrudar som är ute efter.. ja dig kankse? Ses vi där? I hope so!

Annandagen ska spenderas även den hemma hos mamma och lite släkt för en mysfika och prata strunt. Sedan kommer helgen och suprise då ska jag jobba den hela. Gör jag annat?

Som rubriken säger. Jag är fan ganska så negativ och bitter? Fan vad tråkigt, en bitterfitta vill jag ju inte vara. Dags att ta mig i kragen och ändra på det.




Life is good, I just need to enjoy it!



Finaly

Jahaja då har äntligen man fått igång internet här hemma då. Känns riktigt skönt att äntligen slippa msna via mobilen. Ja jag är en msnnörd jag vet. Sen har äntligen min underbara älskling kommit också. Rex. Saknat honom något så otroligt. Känns så skönt att äntligen ha honom här. Mitt lilla hjärta.

Haft en bra dag och en bra vecka. Eller till och med veckor. Så går man in på Facebook och vad är de första man ser? Jo bilder på sitt ex med hans nya tjej. Fan vad glad man blev. NOT! Hur kan något sådant dra ner en så jävla mycket. Jag VILL inte bry mig och trodde onestly att jag faktiskt inte brydde mig så mycket längre. Så jävla fel man kan ha. Varför måste jag behöva se sånt? Fuck shit piss! Men vad fan. Den delen av mitt liv är över inte fan ska jag bry mig ens.

För att prata om något roligare. Snart är jag ledig. Det är ju ändå jul. Sen så spenderades helgen med att först bara ta det lugnt i fredags. Skulle upp tidigt för att åka förbi the ex for the last time. Fick åka med pappa dit och sedan hjälpte han mig med att sätta upp mitt duschdraperi så att jag äntligen kan duscha utan att behöva blöta ner hela badrummet. Sedan somnade jag en stund i sängen och hade min lille älskling som sällskap. Rex alltså. Sedan kom D förbi och vi käkade middag och drack, ja vi säger så här, måttliga mängder. Det var mycket trevligt. Skrattade massor, vilket jag kände att jag behövde. Sedan skulle han åka vidare och jag somnade som en stock. Söndagen gick ut på att försöka bli av med min kära baksmälla i form av huvudvärk. Åkte förbi mamma på en fika, kan nog inte varit de roligaste sällskapet. Sedan bar det av hemåt igen och bara dega.

Fuck shit  piss. Dags att diska innan Prison Break börjar.

Idioter

Jaha, nu har jag bott i min lägenhet ett tag. Det känns great! Dock känns det lite ensamt då jag inte är van att vara ensam. Men så tänkte "jag fan va skönt, nu har jag ju min dator tillbaka från reperationen". Trodde jag ja. Idioterna på InWearHouse samt Sony lyckas ju med konststycket att först och främst skicka tillbaka min dator första gången efter en reperation fast den fortfarande var trasig. Sen nu när jag lämnat in den i  oktober får jag tillbaka den i slutet av november. Lycka tänkte jag, äntligen har jag min underbara dator tillbaka. Men nej, då har idioterna glömt att skicka med min laddare. Jävla puckon! Då får min kära pappa ringa för 10684857 gången för att skälla ut dem för att de då ska skicka en ny laddare. Finaly! Men än en gång visas det att de är så sjukt dumma idioter att det FEL laddare. Hur jävla svårt ska det vara liksom? De vet ju för fan vilken dator jag har, hur fan kan de först och främst glömma bort och TAPPA bort min dator för att sedan skicka fel. ALDRIG att man kommer vända sig till dem igen, puckon!

Sitter just nu hos mamma och ska fika med Malin!
Chai Latte + Lussebullar! Mums!

Here I go againg on my own

Japp, det är en bra låttitel så jag ansåg att den passade bra. Inte vet jag varför men fin eller snarare bra är den låten. Sitter och glor på CSI i min ensamhet. Är hos mamma idag och hon har gått och lagt sig. Sover inte hemma hos mig idag då vi hade en liten mysig tjejmiddag jag, mamma och Malin. Går fan inte att ta sig hem härifrån på kvällen, fast jag bor så nära. Och att gå i snörusket eller vad man ska kalla det är jag inte så sugen på. Kallt var det! Kom nyss in med mysiga lilla Melker. Fan vad jag är trött. Trött, trött, trött. Skulle varit min lediga dag men icke, fick hoppa in på jobbet för att det var någon som var sjuk. Vinterkräksjukan, usch! Hoppas bara man slipper det. Imorn blir det mycket som händer. Jag ska baka lussebullar med mamma och Malin, sedan dra mig mot min lägenhet med lite kläder och grejer samt gå för att hämta mitt bredband. Valde de minst bra stället för att hämta det. Måste gå dit eftersom ingen buss passar från mig. Får hoppas på bättre väder udag eftersom jag måste gå. Fan vad jag är tråkigt på att blogga. Alla andra skriver om sina tankar eller om sin dag och de är så roligt och intressant att läsa. Medan min är så boring, eller?

Bla bla bla..

Det är allt jag har att säga verkar det som! Men appropå inget alls. En grymt bra låt är Pinks nya, So what, den är grym!
Den här delen gillar jag mest:

So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what

*sitter och sjunger för mig själv*


Oh, snart har jag äntligen mitt internet, samt min laddare till datorn och då börjar livet igen! *weio* Ja jag vet, jag är en msnnörd!


I'm going home

Yep, I'm going home. To the place where I belong. Do I belong here? Jag vet att jag kommer att trivas i min nya lägenhet, men ändå så känns inte allting helt bra. Det är så irriterande. This wasn't my choice och därför kan jag inte riktigt njuta av det än. Varför? Jag vill ta tag i mitt liv, jag vill vara jättesuperglad men ändå så kan jag inte. Valet är redan gjort. Du har valt att inte ha mig. Det är ingenting jag kan göra något åt. Men jag kan ändå inte "acceptera" det. Varför kan inte även jag få gå vidare? Inte det att jag vill ha ett nytt förhållande, för det vill jag inte. Det är alldeles för tidigt. Men jag vill bara vara lycklig. Jag vill inte känna klumpen i magen eller känna rädslan att få en panikattack igen. Jag kan inte styra över det. Har spenderat halva dagen i min lägenhet och ändå känns det inte som hemma. Ifs ganska förstårlligt, är ju så nytt allting. Men jag.... gud nu vet jag inte ens vad jag ska säga.

Fuck it!




All by myself

Det är verkligen en riktigt bra låt faktiskt. Hon sjunger ju så sjukt fantastiskt. All by myself... Ja, så känner jag det ibland jag. Kan inte fatta att jag är ensam. Jag har ju självklart min underbara familj, fantastiska kompiser, så många som tror på mig och ställer upp för mig. Men jag kan andå känna mig ensam. Jag hatar den känslan. Sedan har jag suttit och tänkt lite idag.  Ovanligt eller hur? Varför är min blogg så tråkig? Alla som jag läser skriver intressant eller roligt. Jag verkar bara kunna skriva när jag är ledsen, besviken eller arg. Är inte det konstigt? Idag är en av de sämre dagarna igen. Tankarna bara rullar hit och dit och jag känner saknad. Fuck! Jag hatar det. Jag vill inte sakna dig. Varför kan jag inte få bestämma sånt själv? Du finns i mina tankar, i mina drömmar, ja överallt! Varför kan du inte bara försvinna för några sekunder per dag så jag slipper? För just nu blir jag ju inte glad av att tänka på dig. Jag älskade tiden vi hade tillsammans, tro mig inte fel där. Men just nu tänker jag bara på dig och henne and it kills me. Varför är det så orättvist att jag inte kan få en enda stund per dag eller per timme som jag slipper tänka eller att bli påmind om dig eller oss? För jag vet ju att det slipper du, du har redan gått vidare och jag finns inte kvar där. Jag blir nästan avundsjuk.

Men men, till något roligare. Var på  Orup + Lena igår med jobbet. Det var riktigt bra! De sjunger så otroligt härligt tillsammans och det var en riktigt bra show. Jag är nog ett litet fan av Lena PH om jag ska erkänna. Hon sjunger grymt, bjuder på sig själv och har en gahdamn (eller hur det stavas) kropp! Tänk om man kunde vara lite mer som hon?

Måste bra säga tack E! Sitter här och var lite halvnere så kommer du och så börjar vi prata om vår resa och direkt får du mig på toppen humör, det får du jämt! Tack så mkt!

Home, at last!

Då var jag hemma hos mamma efter en dags möbelbyggande. Tack syrran att du orkade hjälpa mig! Vi tog en långpromenad dit, då vi gick dit från mamma med hunden, och sedan en härlig promenad hem efter allt byggande. Men det känns så fantastisktt och det kommer bli sååå fint! Kan inte bärga mig förens det är dags. Snart kommer jag få spendera livet dära. Men vad tröttsamt det är att bygga möbler, kul men tröttsamt. Eftersom det är IKEA saker så är det ju självklart att något alltid går fel. Man ska ju kunna använda de små fina verktyg man får med men neeeej! Självklart skulle vi behövt en riktigt skruvdragare, en såndär el, för att få ihop en del. Skit då! Så det måste vi göra snart annars blir det svårt.


Dags för en varm dusch nu tror jag, fryser satan!

RSS 2.0