viskar: bli min i natt.



Jag fick sånna sommarkänslor idag, av någon anledning! Jag satt i Danderyd och väntade på pussen, haha oj nu blev det fel, men en sådan väntar jag också på. Hihi. Menade ju bussen såklart. Det hade precis regnat massor, så det doftade regn, molnen var påväg bort och himlen var sådär härligt rosa. Temperaturen var inte kall, men inte varm heller. Men på någotvis tänkte jag på sommar. Låten sommartider börjar dunka i hörlurarna och känsklan blev då ännu mer påtaglig. Jag vill ha sommar, kärlek, pussar, kyssar, gå på långa promenader på kvällarna och hålla handen, sitta framför en brasa vid havet och ta en kall öl och bara vara. Precis som i Pripps Blå reklamen. Ge mig sommar, nu!





me & mr jones.

Helgen har gått snabbt, alldeles för snabbt. Redan inne på dag fyra som jag är ledig på. Och imorgon börjar jobbet igen, då blir det åtta dagar på raken. Men efter denna jättehärlig helg, vad gör det? Helgen har verkligen varit toppen! Fredagen spenderades hemma, med att städa och fixa och sätta upp allt fint som jag fått av alla nära och kära i lägenheten, och nu har jag verkligen märkt hur min matta INTE passar in längre. Så nu ska jag satsa på en lila ryamatta tror jag. Då kommer allting matcha så superfint + att jag måste klä om min lilla pall på hjul, rött passar definitivt inte in längre. Antingen blir de i leopard eller lila, eller kanske lila-leopard! Who knows! Sedan bar det av till täby centrum för lite sista fix, vilket jag glömde bort att köpa så fick springa ner på ica i alla fall på lördagen. Efter det blev dete tjejmiddag hos mami med syster och Margareta. Vi åt god mat, såg på Så ska det låta, sedan fick jag åka bil hem, hur snällt var inte det! Uppe med tuppen var jag i lördags, om ja tuppen är uppe klockan 9. Börjar laga pastasalladen som skulle vara kvar, får ett sms av sofie att hon är på väg, skuttar in i duschen för att ja sluta vara varulv. Sedan springa ner möta henne, in på ica, upp och fixa i ordning resten. Sen var jag ju tvungen att fixa i ordning mig själv också, kände mig ganska så fin där i lördags. Hade ny klänning på mig och ja ville att alla skulle ha det trevligt. Det blev väldigt lyckat och ett smått under att vi fick plats 15 personer i min lilla lägenhet. Very cosy. Hade till och med hunden Cajsa på besök. Det vart lite intensivt mellan Rex och Cajsa, men det gick så bra så bra. De höll sig på varsin sida av lägenheten. Men det var verkligen toppen! Sedan kom Mickan & hennes kille förbi och lika så Lizzie med fästman. Sedan skuttade Adam & Gurra förbi också, med två av deras vänner. Tanken var att det skulle bli utgång, men det blidde inte så, jag och Sofie hade det så roligt med pojkarna att det slutade med att vi inte kom någonstans. Hoppas alla andra hade kul också och att ingen blev lite ledsna att jag inte kom till staden och skuttade runt med er. Vi var nog dålig att höra av oss lite allihopa, men det är säkert bra ändå.

Nu ska jag leka mästerkock och laga lite thai-indisk inspirerad kyckling, tända lite ljus, ta en lång härlig dusch för att sedan krya ner i soffan. Alltid lika härligt att vara ledig på en måndag, veckan känns så otroligt mycket lättare då. Sen idag har jag varit duktigt och krypit runt på alla fyra och skrubbat golvet under badkaret i den gamla lägenheten. Känn på den!


underbart torsdagsmys.



Det ösregnar ute och jag kunde inte låta bli att unna mig lite torsdagsmys. Jag fick sluta tidigare från jobbet, så jag hann duscha och så INNAN jag egentligen skulle slutat. Hur great är inte det? Satt i soffan och mös framför vänner och joey, är fortfarande en sucker för dem. Sedan ställde jag mig och lagade middag, så skönt faktiskt. Det kändes avslappnande att laga maten sakta och ta mig tiden. Jag lagade sizzling fajitas med röd paprika och gul lök. Till detta blev det såklart tortillas, lite guacamole och lite nacho chips. Jag unnade mig även ett litet glas vitt vin till detta. Nu låter det som om jag har en matblogg, men så är ju inte fallet. Kände bara att jag borde få skryta om mitt torsdagsmys, denna regniga dag. Man borde få lyxa till det såhär mitt i veckan. Kan ju inte glömma att jag åt framför levande ljus i en annars släkt lägenhet. Det var så fridfullt och lugnt. I love it. Nu ska jag krypa ner i soffan under den nya filten som jag fick i födelsedagspresent och invänta Vampire Diaries.


en rosig duracellkanin.

Mina kinder är jätterosiga just nu. De värmer om dem, nästan hettar precis som om jag suttit i solen ett bra tag. Men idag har det ju inte varit någon sol alls. Idag har jag inte jobbat många timmar, men det blev en del att göra ändå. Efter jobbet blev det att åka till Arninge och handla, och otroligt nog hamnade jag på både ICA Och Willys, sen systemet såklart. Nu är kylen och frysen ÖVERFULL. Men det är så det ska vara, speciellt eftersom hälften kommer försvinna i helgen eftersom jag ska ha brunch med nära och kära då. Sen idag har jag varit dum, ajabaja. Jag har ätit frukost & en banan idag. Det var vad hela mitt matintag bestod av tills jag drog i mig en Redbull och en liten chokladbit för att få upp blodsockret lite grann, eftersom jag vart lite snurrig. Men oj vilken duracellkanin jag blev! Studsat som en studsboll och sprungit hit och dit runtom inne på ICA och Willys.

Måste lägga upp lite fina bilder från min födelsedag. Det kommer komma flera senare, men de är kvar på mammas kamera, dessa är de jag hann ta med min lilla mobiltelefon.



Detta är den fina tårtan som mamma hade fixat, självklart är den rosa!


Underbara Rey & Alexandra, som överraskade mig så genom att komma in sjungades med denna vackra ros & otroligt stora muffin med hela 24 skrikrosa ljus i. Tack så mycket, mina darlings! ♥


Närbild på den underbart fina födelsedagsmuffin! 


du är så underbar.

.. Så har jag känt idag! Jag har fått så underbart fina sms, samtal, kärlekshälsningar och omfamningar idag! Det har verkligen varit en sjuuuukt grym födelsedag! Jag har fått födelsedags-sången sjungen till mig i butiken + två underbara vänner med en muffin proppad med födelsedagsljus och en otroligt underbar rosa ros. Jag har fått en fantastisk middag lagad med min familj och otroligt fina paket! Jag är så otroligt lottad och låten "Du är så underbar" med Glenmark (Som är en sjukt bra artist) känns som om den är skriven till mig just idag. TACK!


Imorgon kommmer jag lägga upp lite bilder, men tack alla, jag känner mig så otroligt omtyckt och älskad!


så ska det låta.

Jag är en liten nörd innerst inne, jag sitter och tittar på så ska det låta och det värmer i hela kroppen. Det är ett väldigt roligt program och idag är det bra sångare med, som även har humor. Det är Shirley Clamp, Robert Gustavsson och norrmännen Alexander Rybak och Maria Haukaas Storeng. Det är härlig stämmning och när de sjunger, ja, då vet jag inte vad jag ska säga. Det är en sån känsla, så vackert och jag känner gåshuden längs armarna. I och för sig så älskar jag musik i alla dess former. Detta program bara älskar jag. Så nu ska jag leka tant, i och för sig så är jag tant inom 4 dagar. Så det är helt okej då. Så ska det låta, Ulrika.


solsken till vulkanaska.

Här har man suttit och skrivit ett väldigt genomtänk och fint inlägg, men absolut så måste ju bloggen bråka så att allting försvinner. Lika jävla irriterande varje gång. Kan försöka komma ihåg lite grann av vad jag skrivit och det var att jag tror det är nånting på gång. Det låter kanske överdrivet eller melodramatiskt men det verkar vara något i görningen. Det är fler jordbävningar, tsunamis, vulkanutbrott och orkaner. Är det karma som "ger igen" för all smärta människorasen skapat och orsakat andra, eller har den som besämmer, eller vad det nu är, insett att det är dags att börja om. Starta om allting på ett nytt vitt blad. Känns konsigt när man läser nyheterna om att det först och främst har varit ett vulkanutbrott, vilket känns alldeles för nära än vad man "förväntat" sig. Sen att detta vårväder kommer ersättas utav att moln av aska som kommer dra in över Sverige, och övriga Europa. Folk sitter fast på olika flygplatser i Europaområdet och ingen kan komma hem. Läste att det i alla fall evakuerat människorna som bor vid vulkanen och jag hoppas att alla hann iväg i tid. Än så länge tror experterna inte att askan är skadlig, for oss här i Sverige, än. Men fortsätter det vet det inte riktigt vad som kan hända. En vulkan kan ju leva och spruta aska i upp till ett år eller sluta inom en vecka, men det är så svårt att förutse. Men om det händer så att de håller i sig, så kommer vädret förändars. Sommaren kommer bli kallare och även vintern nästa år. Det hoppas vi ju inte på!

För att hålla lite glada, varma och soldränkta tankar ska jag lägga in några bilder från igår. Då det bjöds på trevligt sällskap, sol som hettade på kinderna, rosévin och öl i solen. Det är nånting med vårsolen och att sitta på gräset och bara njuta.


Alexandra avnjutandes sin bulgursallad.


Vår vän solen.


Våra andra vänner.

Bilderna kanske inte är mästerligt tagna, men de är faktiskt med mobilen, därför är jag ganska så nöjd.

what a day!

Idag har jag inte legat på solsidan inte, nämen här skrev jag fel, haha, menade latsidan. Jag skulle egentligen jobbat idag, men ynka tre timmar så kände "helvete heller!" och fick chefen att strunta i mig, då jag antaligen bara skulle varit till överflöd. Jag sov tills jag vaknade, mös med kissen och tog de bara lugnt. Åt lunch, ingen frukost idag inte, slängde på lite smink för att sedan åka till den gamla lägenheten. Där jag tokstädade i någon timma eller så, här har skurats kan jag meddela! Varenda liten kakelplatta, varje liten vrå! Det första som jag såg när jag kom dit var en liten present, ingen trevlig present om det var de ni trodde, nej nej. Det var, jättehemskt, en liten liten död mus på min trapp. Den såg så söt ut ändå, stackare. Tror att det var Bjaern, grannens lille katt, som lämnat den som saknar-present till Rex. Tanken var väl kanske.. gullig, men jag tyckte så synd om den lilla.

Efter att jag städat och fixat, åkte jag hemåt igen. Drog iväg ett litet sms för att se ifall Mickan ville ses en snabbis i solen. Men det hade hon inte tid för, skulle iväg på något. Men sedan, out of the blue, ringer min kära tös och vi går ut för att äta lite glass. Tack så mycket för den, raring! Så satt vi i solen och bara njöt. Vi pratade skit som vanligt om allt och inget alls. Känns så underbart att umgås med henne, för wosh så försvinner allting. Många skratt blir det. Jag handlade till och med på vägen. Sen när jag ska ställa mig och laga mat så ser jag hur det händer något utanför och där står två brandbilar, en akutbil och polisbilar. Det brann i grannhuset. Hoppas att inte någon kom till skada. Men det är alltid läskigt. Brandbilarna åkte för ett ganska bra tag sen, men poliserna är kvar fortfarande, så man undrar ju vad som hänt. Sen hemsk som jag är så kan jag ju inte låste bli att titta ut genom fönstret då och då. Men inte är jag en av dem som faktiskt klär på mig jackan och går ut på gatan för att titta, så som så många gjorde. Fastän en del utav dem bodde väl i huset men fick inte vara kvar inomhus just då.

Jag har även lagt ut min säng på annons nu. Jag kommer sakna den, älskade den sängen. Lätt de bästa pengarna jag spenderat, men tyvärr kunde den inte följa med hem hit. Här finns den, tell everyone!

http://www.blocket.se/stockholm/Sorumstomme___resarmadrasser_160x200_26853918.htm?ca=11&w=1


Help mama getting it sold!


kaka - på en torsdag?

Jag hade börjat skriva, men såklart fick ju bloggen damp och det raderades. Ska försöka skriva så lika som jag nyss skrev, men det kommer inte bli lika bra, känner det i min fingerborg. Men, det som jag skrivit var att jag precis brottats med två tvättmaskiner och en torktummlare. Det var lite utav en upplevelse. För här fick man inte vara ensam inte, utan två personer till tvättade sina saker samtidigt. Men tänkte ju liksom, "ehm, hej, detta är mina superfula (men assköna) urtvättade trosor samt mina skrikrosa illapassande strumpor.". Men vad gör det. När jag stått och tampats med det och ska ner ytterligare en gång så märkte jag att det var någon annan där. En snygg karl till och med. Då vet jag i alla fall att det finns en söt man att titta på någonstans i detta stora hus. Nej, nu ger jag upp, ska slänga mig framför tvn, snaska på en godis och se Djävulen bär prada. Check!


stjärnfall.

Myser i soffan med en kopp te och precis ätit två rostmackor. Förstår inte riktigt, men verkar vara hungrig hela tiden idag. Så det fick bli ett lite mellanmål såhär på kvällskvisten. Av någon anledning är jag väldigt trött också, lyckades somna på soffan mellan sju och åtta. Och jag är fortfarande trött, haha, kommer somna som en klubbad oxe i natt sen i alla fall. Dagen har varit lugn och fin, med härligt sälllskap i form av Mickan och massa solsken. Alltid lika härligt med trevligt sällskap, hon är alltid så glad och jag har så roligt tillsammans med henne. Vi tog en snabbfika och promenerade lite granna innan det var dags för henne att åka och träna. Efter det lekte jag med min underbar gosing, katten alltså, och bara tagit de lugnt. Varit otroligt trött hela dagen. Kanske håller på att bli sjuk eller nått? Har lite känningar i halsen, smått ont och lite irritation.

Nu när jag sitter här i min lägenhet och avnjuter mitt god te kom jag att tänka lite på det förflutna och på framtiden. Nu känner jag att framtiden är spännande och verkar underbar, för vem vet vad som händer på andra sidan. Only time will tell. Samma sak kände jag när jag tänkte på de att då måste jag göra mig fri från en del från då. Och idag gjorde jag det. På mitt vis, och för mig betyder det mycket, även om det bara var en liten grej. Jag kastade det sista som påminnde mig om dig och det som fanns då. Och det kändes så skönt. Nu kommer jag inte bli påmind på samma sätt, kan påbörja mitt nya liv och välja när och vad jag vill komma ihåg. Känns så underbart skönt.

Jag märker redan att jag beter mig lite annorlunda, inte på grund utav de eller så, men sedan jag flyttade. Vet att de bara gått några dagar men det är ovanligt städat och rent hos mig. Inga kläder som ligger överallt, disken är redan diskad så att jag bara kan sitta och njuta resten av kvällen. Jag har inte ens någon lampa tänd idag, utan har mitt levande ljus tänt och tvn. Känns så skönt att sitta i mörkret och höra regnet klappra mot rutan. Har varit ledig i två dagar nu, det har varit jättehärligt, men man ser inte fram emot helgen då på samma sätt. För imorgon blir det jobb, enda fram tills på måndag. Sen har jag inte bestämt mig ifall jag ska tvätta på lördagkväll eller om jag ska orka vänta tills på tisdag. I och för sig har jag inga speciella planer för denna helg eftersom jag jobbar, men det känns aldrig kul att tvätta på en lördag.


it breaks my heart.

Jag måste tala ut. Jag klarar inte det här länge. Vad är det med människor som inte kan växa upp? Varför bråkar allt och alla i min närhet just nu? Det är inte värt det. Aboslut så måste man diskutera och vädra sina känslor och allt, men ibland blir det bara för mycket. Tänk på vad man säger och hur man reagerar, även om man är arg i just denna sekund kan det fortfarande förstöra så mycket mer i slutändan. Just nu bråkar och sårar så många jag känner varandra just nu. Nej, det handar inte inte bara endast om er, ni vet vilka jag menar, och jag tänker inte lägga mig i. Det berör mig väldigt mycket och ja, jag blir väldigt arg utav det, men det är inte min fight. Jag har mina egna fighter och demoner att bråka med. Det betyder inte att jag bryr om er för det gör jag, väldigt mycket, och jag har mina tankar och så vidare, men de stannar hos mig. Jag har många andra som gör mig ont och som medvetet sårar varandra och det kossar mitt hjärta. Jag hatar när mina fina människor omkring mig mår dåligt, jag hatar alltid när någon mår dåligt och jag avskyr när folk bråkar. Ja, det händer, men man behöver inte sjunka så lågt att man faktiskt sårar andra av vilja, att man medvetet säger saker bara för att orsaka smärta. Det här kommer låta själviskt men jag menar det inte på det viset, men varje gång senate två-tre åren något postivit har hänt så måste något negativt hända. I mitt liv verkar det som om det måste alltid jämna ut sig. Jag och Erica åker på en trevlig semester, min mormor går bort. Jag börjar bli lycklig och **** hör av sig och säger sånt som jag inte vill höra. Jag har många exempel, men det senaste är att jag får bo i min nya lägenhet i tre dagar innan nästa käftsmäll kommer som faktiskt sårar mig mer än så mycket annat. Tre dagar fick jag känna riktigt lycka innan nästa grej kom som gjorde att man sjönk igen. Jag vill ställa upp för så många jag kan och göra så mycket gott som jag kan. Jag har det absolut inte värst av alla och jag jämför mig verkligen inte med alla, endast mig själv. Men ibland skulle det kännas riktigt fint ifall någon ville ligga i min säng, hålla och mig och pussa mig på håret och säga att allting kommer bli okej och jag finns alltid här för dig. Denna person fanns, men det var länge sen vi sågs och jag saknar dig. Detta var en av mina bästa, som bytte stad, men jag saknar dig, every day, skulle vara fint om du kom tillbaka för en stund.


säljer min säng, intresserad?

Nu börjar allting falla på plats. Lägenheten är underbar och jag trivs alla tiders. Alla kartongerna är intryckta i min så kallade walk-in-closet för tillfället, men vad gör det? Det mesta är uppackat och man kan faktiskt umgås här nu. Sängen är otroligt skön med sin tempurmadrass och jag bara älskar köket. Internet har jag ocskå fixat så nu slipper jag ha abstinens. Och ja, det är helt sjukt att jag faktiskt får internetabstinens när jag inte kan gå in. Men nu är det fixat och det fungerar riktigt bra. Det blev mobilt bredband från 3. Gillar tanken att jag kan sitta nästan så gott som vart som helst och surfa. Jag titta nyss ut genom fönstret och såg att jag faktiskt ser bollarna på Täby Centrums tak härifrån. Awesome. Jag gick dit i söndags från mig och vad kan de ha tagit? 8-10 minuter, hur najs är inte det. Oh jag kommer trivas så fint och bra hära. Bara det tråkiga kvar nu, att städa ut den gamla lägenheten och få min säng såld. Oh ingen som vill köpa säng? Den är helt underbar! Nej, nu ska jag decka i soffan för en stund, ryggen är fortfarande inte riktigt min vän.

Btw, you fucked up. Igen. Tänk på konsekvenserna någon gång?


då ska vi se.

Då kör jag ett litet test. Jag ska ju skaffa internet till min nya bostad och då kom Erica på den smarta idén att hon kunde ta mig sig sin lilla dongel så kunde jag testa hennes. Det är 3s mobila bredband och jag måste säga, det känns bra :) Så tänkte att jag kanske nog ska skaffa mig det. Hihi.


lekt flyttgubbe

Idag har jag och min familj lekt flyttgubbar hela långa dagen. Och det känns i ryggen nu vill jag lova. Tröttheten börjar sätta in sig, fick inte sova så mkt i natt eftersom en person ringde mig stup i kvarten (tack sofie, sa ju att de skulle bli så!! :P). Men jag har tagit en snabbdusch, dragit i mig en FET powerking (jupp, i en ölburks storlek) så nu jävlar är jag fit for fight igen. Det blir inte att sova i nya lägenheten inatt, utan de får det bli imorgon. Tänkte låte blir att stressa upp min lilla missa för mycket. Har inte varit i gamla lägenheten allt för mycket idag, men han ligger ändå och sover som en klubbad oxe, vart lite stressigt för honom idag. 5 personer som sprang ut och in, ut och in. Men imorgon, då borde de flesta kartongerna vara uppackade så då får han följa med mig :) Det känns så sjukt bra allting! Oh, jag är så lycklig! Nej, nu måste jag bege mig iväg, är ju ändå påsk och allt och då bjuds det på middag. Glader Påsken!


RSS 2.0