Bye bye computer

Nä, nu är det dags att lämna in datorn. Nu börjar jag på damp på den. Helt okej har den fungerat nu på sistone, men det är ju ändå inte acceptabelt. Ush, ännu en dag som varit lite halvt om halvt kass. Förstår inte riktigt, verkar vara i en svacka just nu. Irriterande. Men det går över, jag har ju  hela livet framför mig!:)

Skönt det är att komma hem kl 22.45 från jobbet och vet att man ska upp igen imorgon för att jobba. Men imorn är det fredag, sköna fredag! Fredagen ska spenderas med Mickan och vi ska ha en liten tjejkväll. Ska bli riktigt mysigt. Sen på lördag blir de halloween party! Funderar fortfarande på vad jag kan klä ut mig till. Nått halvkul lär det bli, får ta saker som jag redan har hemma har inte tid eller pengar att köpa nå nytt:) Ute lite sent!

Kanske inte blir så många inlägg nu då jag inte kommer ha en dator, vet inte hur lång tid de vill ha på sig tills jag får en ny! Vill ju ha den NU!

VIlket jävla skitväder det varit idag då, och nu så kommer snön också! *burr*

Tack alla ni som finns där för mig! <3

tears..

Ush, så sitter jag här med tårarna rullandes längs mina kinder. Varför? Jag vill inte gråta, vill inte vara ledsen eller må dåligt. Varför kan jag inte få styra över mina känslor? Fan vad allting måste vara jobbigt helt plötsligt. Ibland önskar jag att jag kunde vara känslokall och slippa känna. Fan! Du förstår nog inte hur mycket jag saknar dig...


there is no happy ending, there's just life...

come away with me...

Värst vad jag har blivit negativ och bitter senaste tiden. Hm, har i och för sig en ganska jobbig period i mitt liv just nu. Mycket saker som händer, och alla är ju inte bra direkt. Jag har tröttnat på att behöva känna saker. Eller satsa på saker. I slutändan blir man ju bara sårad och får hjärtat krossat i alla fall så varför ens försöka? Just nu känns det som en overklighet att ens våga satsa på något, att jag någon gång ska våga tänka mig att vara med en annan person. Ush, blir nästan skrämd av bara tanken.

Pratade med A igår, han hade ringt men jag missade samtalet så jag ringde upp. Kändes skönt att höra hans röst. Dock hade jag en känsligare dag igår så, ja... det slutade väl inte helt toppen. Blir i och för sig glad när han ringer, för de visar ju att han bryr sig, samtidigt blir en del av mig så nervös och känner hur mitt trasiga hjärta skriker att de inte orkar det här. Att det inte vill lyssna eller känna. För så fort jag hör hans röst, eller ser hans namn i displayen på mobilen börjar hjärtat slå dubbelslag och mycket hårdare. Igår var ju samtalet kanske inte det bästa men det slutade bättre i alla fall och jag hoppas att vi kan lösa allting på något vis.

Nu måste jag paniksminka mig lite grann innan jag måste springa till jobbet för en heldag på jobbet.

Men måste bara säga, att älska någon som inte älskar en tillbaka är nog det svåraste och mest smärtsamma jag någonsin behövt göra...

Come away with me...?

irritation

Nu sitter jag här framför datorn, när jag egentligen borde sminka mig lite grann och äta frukost, så jag måste åka till jobbet. Men det hinner jag nog med ändå. Är bara så irriterad på min otroligt korkade hjärna. Kan den aldrig stänga av? Måste den låta mig drömma och få mig att tro att allting är som vanligt och låta mig känna lycka? För att sedan, när man vaknar och förstår verkligenheten, så så ont i hjärtat att man bara vill gå sönder. Är inte okej! Jag vill inte känna något mera, så irriterande och tröttsamt. Kan ine min hjärna bara acceptera läget och låta mig vara. Vill inte drömma om dig mer, för det gör mig bara ledsen, ensam och sårad.
 
Fuck! Nu känner jag ett stort hål i magen av saknad... Helvete!

hm.. not blonde jet

Jahopp, då var hårfärgningen klar. Snyggt blev det, de må jag säga! Men inte blont.. än. Men det kommer. Fundera på att ringa frissan och fråga vad de skulle kosta och ifall det går. Eller klart att det går, men jag vill ju inte få platinablont trassel hår. Eller kanske ska jag passa i det? Haha, nej tror inte det. Men blond ska jag bli! Är ju ifs svårt att färga ett hår som är mörkt till ljust, när man inte vill bleka det. Vågar verkligen inte bleka håret hemma. Blir nog att gå till frisören i alla fall. damn it! 1500 kronor borta bara så där...


Bye bye brunette, hello blondie!

Jahaja, då är de ju så att jag vill ändra hela mitt liv och det håller jag på med. Ny lya, nya möbler och t o m en ny hårfärg. I'm going back to blonde! Får ju börja lite smått och lite i taget men hoppas att det blir fint. Nu förändrar jag allt här i livet och fan i mig, håret måste ju få sig en omgång då. Sist ja färgade håret, som endast var för ungefär 1½ månad sen, då ville jag ha de mörkare men icke sa nicke. Nu ska jag bli blond!

Så bye bye brunette, hello blondie! Eller kanske ska säga Welcome back!

maybe it's true?




I may not be perfect,
but parts of me are
pretty awesome






Eau de Parfum

Då har jag haft en väldans trevlig dag med Fia. Tack, vännen! Var så otroligt kul att ses. Tänk att vi inte setts på så länge! Vi är ju riktiga shoppingbuddies. Äntligen har jag hittat min jämnlike! Vi är två riktiga shopaholics och vi bara njuter av det! Att spendera dagen med så trevligt sällskap och bara prata, skratta och shoppa är helt underbart. Tycker verkligen att du ska köpa kappan och klockan Fia! De skulle passa dig superbra tycker jag! Lite roligt ändå att vi har exakt samma smak vad gäller kläder, smycken och till och med doft. Jag hade inte tänkt mig att köpa något idag men en parfym kom jag hem med i alla fall. Denna parfym vart det:



Bild: Evidence från Yves Rocher 


Det är ju lite roligt då att det var denna parfym som Fia var ute efter att köpa och att jag kommer hem med samma. Vi är ganska så lika vi. Vi hade verkligen en jättetrevlig dag, bara synd att vi bor en sån bra bit ifrån varandra. Linköping och Täby är ju en bit. Men snart så ses vi igen, eller hur gumman?

Efter denna trevliga dag kom jag hem och satte mig, suprise, framför MSN och pratade lite med folk. Bland annat Patrick. Vi satt och diskuterade tatueringar. Kom fram till att jag är redo och att jag känner verkligen suget efter tatueringen nu. Där där Patrick tatuerat sig kostar det inte så mycket men dom är grymma på det dom gör. Kanske en idé att dra sig dit och boka tid?



 


tell me

"...Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him.."

winner?

The winner takes it all..

Am I the winner...?

Tack, vännen A

Jag har en härlig känsla i magen idag. Tack A att du ringde. Det värmde! Det kände skönt att höra din röst! Saknar dig, bara så du vet, eller det vet du ju eftersom jag sa det. Kändes faktiskt skönt att du sa att du saknade mig också. Jag hoppas verkligen att vi kan ha en bra relation till varandra, så att vi kan ta en fika då och då och bara umgås. För jag vill ju inte förlora dig. En del av mig älskar ju dig fortfarande och det kommer jag alltid att göra, tro mig. Hoppas att du känner det samma för mig, till viss del såklart. Vet ju att när vi säger "älskar" så kanske vi inte riktigt menar på samma sätt, men det är helt okej med mig. Jag vill bara ha dig kvar i mitt liv och jag vill inte förlora dig. Du är det bästa som jag varit med om och det tackar jag för. Tack att du gjorde mig lycklig, hoppas bara att vi kanske kan finna någon lycka tillsammans även om det inte är på samma sätt som det var. Men som sagt, tack att du ringde och visade att du bryr dig om mig. Tack!

Vakna ensam

Det är verkligen fruktansvärt att behöva vakna ensam. Att behöva somna ensam. Jag saknar dig. Saknar du inte mig alls? Jag saknar livet vi hade tillsammans, känns bara så fel att jag inte kommer få leva det igen. Vart är du någonstans? Behövde de verkligen sluta såhär?



Fucking jävla morgon, varför måste jag sakna dig så?

Dikter

It's time for me to grow a bit,
to take me up from this devil's pit.

I don't want the world to shake,
all I want is to awake.

Wake up from this dream from hell,
All I wish for is for things to get well.

My mind is toubled from all of this,
but soon I'll see my lightning bliss.

A broken spirit, a broken heart,
but I don't want to fall apart.

I want to break free and start to live,
that's the promise I have to give.

I love you much, I always will,
but my love for me is stronger still.

By Ulrika J


Huvaligen

Fy fasiken. Haft två tokdagar med uppbyggning av butiken, verkligen INTE tid att vara sjuk. Och vad händer? Jo, kanonförskyld, feber och allmänt fucked! Så jävla typiskt. Så idag fick jag gå hem vid kl 3 istället för 6 för att jag ska orka med morgondagen. En arbetsdag i stress, med feber. Ska jobba mellan 8 och 19. Ush, jag bävar. Sitter här och bara snörvlar, nyser och hostar. Redan sovit 1½ timme sen jag kom hem och känner redan att jag kanske inte ens orkar se Grey's Anatomy. Rumpa! Jag orkar inte vara sjuk. Inte just nu. Inte med allting allting ALLTING annat. JAG BLIR SÅ TRÖTT! Men måste erkänna, fan vad SKÖNT det känns att få klaga lite. Det värmer lite granna.

Nä, får se ifall jag orkar hålla mig vaken tills efter Grey's eller om jag ska dra mig mot sängen och lyssna på lite Harry Potter. Grymt bra bok btw!

*snörvel*

a sad song morning

Today I miss your desperately...

Ryamatta och rån

Ush, nu kommer det. Nu kommer den jäkla influensan. Halsen gör ont, snuvig och allmänt hängig. Inte gör det mig piggare med allting annat som pågår. BAJS! Så känner jag. Det är verkligen otroligt hur mycket som kan hända under en och samma period. Det är grymt jobbigt och irriterande... Men fy FAN vad stark jag kommer vara när jag kommer ur det här. Jag känner mig dock bara inte som mig själv längre. Till och med köpt godis förra veckan och jag har typ ätit 5 godisar totalt. Är det likt mig? Nej. Köpte lite för någon vecka sen också vilket typ allt är kvar och jag tror nog att det är dags att kasta det nu. Ulrika kasta godis... *skakar på huvudet* det är inte normalt.

Nu sitter jag här och gluttar på IKEA för att hitta lite nya saker till lägenheten. Hittat en soffa som jag vill ha. Men synd att det kostar så förjävligt mycket. Ekonomisk sett borde jag köpa den billigaste tänkbara men den ser fan inte speciellt bekväm ut. Hittat "dröm" soffan. Men attans, ska man lägga pengar på den och bli nöjd eller tänka på ekonomin och köpa något billigt? På tal om dyra saker. Hittat min absoluta drömmatta. Den är så sjuukt fin och bara skriiiiiker Ulrika. Det är en ryamatta som är mörklila/vinröd med lite rosa i. Oh, den är,  ja jag kommer säga det, vacker! Den skulle passa så fint, speciellt med gardinerna som jag vill ha. Men den mattan (nu svimmar jag) kostar TRETUSEN KRONOR! Det är ju ett rån! Men vilket bra "rån"... Jag skulle så gärna vilja ha den. Tänk om man var miljonär och kunde köpa det man ville. Najs!

betalt för att shoppa!

Jaha då var det helg då. Undra hur man ska spendera den? Mjo, förbi M&M och fota deras möbler så de kan säljas, titta på lite andra möbler med syrran & brosan (syrrans kille alltså) samt äta lite godis hade jag tänkt. Igår började fredag med att sitta på huvudkontoret för att ha möte med chefen och hennes chef samt med min kära arbetskollega. Ett litet pepp möte inför nyöppningen på torsdags. Efter det, som slutade vid 12 kanske, så gick jag och L och åt lunch sen åkte vi bara runt i olika butiker för att kolla läget och få tips för hur vi ska göra när det är dags att öppna igen. Jag fick t o m gå in på Gina Tricot och köpa en klänning (som btw är gryyymt snygg) och vet du vad de bästa av allt var? JAG FICK BETALT MEDANS JAG SHOPPADE!:D Är det inte helt fantastiskt? Typ my dream come true! Coolt var det i alla fall och jag kommer se grymt najs ut i den klänningen, höhö! *för att boosta mitt självförtroende lite grann*

Sen igår tog jag och L en. okej flera, öl och satt och snackade lite granna. Var väldans trevligt! Hehe, började redan vid 4 på var hemma innan 10 vilket var så grymt skönt då jag var stört trött igår. Sen när jag var på väg hem så ringde A's pappa faktiskt. Var trevligt av honom tycker jag. Så pratade lite och kändes skönt att man inte var "ovänner" inte för att vi någonsin vart det, men ja beroende på everything. Men det var trevligt.

Nej, dags att hoppa (ja, och jag hoppar faktiskt) in i duschen. Dags att sedan röra på sig ut i möbelvärlden.

Dagens text: (to pick me up a bit)

Hold on, little girl
Show me what he's done to you
Stand up, little girl
A broken heart can't be that bad
When it's Through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on Baby, come on over
Let me be the one to show you
.......

Build up your confidence
So you can be on top for once
Wake up, Who cares about
Little boys that talk too much
I've seen it all go down
Your game of love was all rained out
So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you

Vänner?

Nu har jag faktiskt pratat med A på msn och det kändes riktigt bra. Kändes skönt att kunna föra ett normalt samtal. Var skönt att vi kunde prata lite om allting och ingenting. Hoppas att vi kanske kan höras snart igen. Tack vännen! Vännen, det känns bra att skriva ändå. Tror nog vi kommer lösa det här, tror du inte?

Tycker om dig, vännen, och gillar att prata med dig:)

It's a beautiful day!

Okej, vädret är ju skit. Men annars är den en väldans bra dag! Jag har köpt en ny vacker TV till min nya lägenhet. Kommer bli så spännande när jag väl får titta på den, över en månad dit.. kan knappt bärja mig!:D Jag och storasyster Malin åkte till Arninge Centrum för att köpa lite saker till Rex. Köpte en jättemysig filt som ska ligga i hans nya kattväska (som jag ska hämta honom i) som jag också köpte idag. Kommer bli så mysigt att få ha honom sen. Köpte även ett nytt klätterträd till den lille, mest för att de gamla kommer ta lite för stor plats + att den är lite halvt om halvt trasig. Oh ska bli så spännande!:)

Måste bara säga GRATTIS till M&M också! Äntligen! Så glad för er skull!! *hoppas av glädje*

Hoppas att vi hörs snart igen.. vännen?:)

release me

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

Funderingar

Har kommit underfund med en sak. Det verkar som om jag inte får känna som jag känner. För då trampar jag någon på tårna. För att kunna berarbeta det som hänt måste jag skriva av mig. Det är så jag fungerar. Är det fel av mig då? Alla berarbetar saker på olika sätt och det här är mitt. Jag har aldrig varit ute efter att trampa någon på tårna eller att göra någon arg/ledsen. Jag gör det här för min skull. Inte har jag skrivit elakt om någon. Jag har ställt frågor som jag ville ha svar på. Och jag skrev dem. För då får det mig att tänka igenom dem och komma underfund med saker. Hur jag bäst kan klara mig ur en sådan här situation. Som en person som står mig nära sa "det är klart att man tar det som en attack mot en själv. Hur ska man annars göra det?". Håller med där. Allt detta är så nytt. Vad alla än säger så tar jag det som en attack just nu. Jag önskar verkligen att jag kunde gått iväg från detta förhållande och säga "Tack och hej! Vad trevligt vi haft det tillsammans och jag tycker verkligen att det är toppen att du inte längre vill leva med mig. Jag önskar dig all lycka i världen och det kommer bli så toppen att komma och hämta alla mina saker". Tyvärr så fungerar det inte riktigt så. Självklart önskar jag dig all lycka i världen och att du får det underbart. Men jag tänker inte låtsas som om jag tycker att det här känns bra för mig. För det gör det inte. Det är otroligt svårt att lämna det liv och den person som jag älskat. Även om jag vet att allting kommer lösa sig och att jag kommer få ett fint liv framöver. 

Jag vill fortfarande ha dig i mitt liv, på ett eller annat sätt, men just nu kommer det inte fungera. Vilket är otroligt synd. Men tack för de fem fina åren vi haft tillsammans. Jag hoppas att vi någon gång kan lösa detta och vara vänner.

Ännu en dag

Jaha, då har ännu en dag gått. Min sista dag på butiken i Gallerian. Haha låter som om jag varit där i 100 år, bara varit där i 4 dagar totalt. Men det var riktigt trevlig och väldigt gulliga människor. Så där kan jag tänka mig att arbeta igen:) Måste berätta om de fina (eller ja "fina") muggarna som jag köpte idag. Köpte de även till Malin & Johan, som tack för hjälpen vid flytten. Det är två muggar, en vit och en svart. På den vita är det en ängel med texten "Good moring! I'm walking on clouds.." och på den andra, den svarta, är det en djävul så står det "Bad morning... You'd better leave me alone!". Haha tyckte de va så sköna! Speciellt när Johan oftast är på lite dåligt humör på morgonen.:) Så nu har jag köpt de första nya till min lägenhet kan man säga:D Wei, kommer flytta snart. Inte speciell lång kvar nu. Den är verkligen så fin! Kommer bli toppen!

Imorn kanske jag och syrran ska förbi Rusta och glo på lite ett set med tallrikar som jag sett + en supersöt kattbur/väska som jag ska ha när jag hämtar upp min lille Rex:) Tänk vad mysigt att få vara med honom varje dag igen!:)

poem

Life may take a downward spiral

And overwhelm us for awhile.


Pain may seem a way of life;

Endless moments filled with strife.


Gloom may settle in our soul,

Splitting that which once was whole.


And yet despite this painful rift,

There still exists a timeless gift.


The saving grace when all is gray,

The promise of a brand new day.


By Susan Peabody


a new day has come

It's a new day and a new beginning!


emotions

It's over and done
But the heartache lives on inside (yeah, yeah)
And who is the one you're clinging to
Instead of me tonight

And where are you now
Now that I need you
Tears on my pillow
Wherever you go, go
I'll cry me a river
That leads to your ocean
You'll never see me fall apart
In the words of a broken heart

It's just emotions, taking me over
Caught up in sorrow, lost in the song
But if you don't come back, come home to me darling
Don't you know, there's nobody left in this world to hold me tight
(Don't you know) there's nobody left in this world to kiss goodnight

glad nyhet!

Glömde ju skriva det, men imorn så skriver jag på kontraktet för lägenheten! Ska bli så spännande!:D


Lille katt

Då var det snart dags. Idag har jag i alla fall tagit tag i livet lite grann. Hyr ett förråd på Shurgard, lagt över lite saker där plus att jag hyrt en stor bil för imorn. Imorn är då dagen som jag ska hämta alla mina belongings. Det enda positiva som kommer vara i morgon är att jag får träffa Rex. Min älskade lille katt. Kommer nog kanske vara lite skönt efteråt då det är klart. Kommer nog bli lite skönt för båda. Hoppas bara inte att allting är förlorat. Att vi på någotvis kan finnas i varandras liv efter det här. Det hoppas jag på. Hoppas du?

Grattis på födelsedagen A, hoppas att du får en trevlig kväll i alla fall.

Irriterad!

Jag blir så jävla irriterad! Håll bara tyst! För i helvete....

Trött på mig själv

Nej, för i helvete! Nu ska jag dra migi kragen och inte vara så negativ längre. Vad tjänar det till?:)
Things are lookin up! Livet börjar arta sig och har kommit underfund med att det bara finns en person som kan få mig att må bra, och det är jag själv. Plus att även om jag älskar honom så älskar jag någon annan så sjukt mycket mer och det är jag själv. Jag älskar mig själv mest och orkar inte längre "trycka" ner mig själv längre. Jag vet att jag inte kan styra över mina känslor eller vad hjärtat säger, men jag ska försöka se allting positivt och försöka "hålla huvudet högt" (som A så "fint" la fram det). Jag älskar mig själv för mycket för att orka må dåligt längre. Våra 5 år var totalt underbara, men jag måste försöka "leva" så jag får uppleve 5 underbara år till, med mig själv.







Måste bra säga GRATTIS E till körkortet! <3

Så här känner jag mig

Ser ni likheten?(förutom att ja kanske inte är så glad)

Framåt

Ja, helt enkelt så ska jag gå framåt. Ska bli skönt att ha det överstökat. Min domedag. Det är i helgen ifall någon undrar. Då är det som jag säger hejdå till livet jag älskat. Det är då som jag lämnar det bakom mig och ska försöka blicka framåt. Att hämta ens sista saker och lämna nyckeln till sitt hem är aldrig lätt. Men jag ska försöka se de posivit. Efter det här så kommer vi, du och jag, tror jag att äntligen kunna jobba på vår relation. För jag vill verkligen inte förlora dig, mer än jag gjort. Vill så gärna ha dig kvar i mitt liv, även om det kanske inte är på det sättet som jag hade hoppats på. Du är fortfarande in bästa vän och den jag älskar mest. Glöm aldrig det!

Men samtidigt måste jag faktiskt börja tänka lite på mig själv och säga:
"I will survive for as long as I know how to love I know I'll stay alive, I have all my love to give, I have all my life to live, I will survive..." 

Orolig

Ush, inatt har jag sovit väldigt oroligt. Hatar att man inte kan bestämma vad man ska drömma om. Inatt har jag bara drömt om dig. Inte trevliga drömmar direkt. Många tårar föll i den drömmen. Så idag är jag lite nere igen. Känns bara svårt att vara glad med allting som pågår. Fan! Kan inte fatta att det är över. Kan inte förstå att jag inte kommer få vakna varje morgon med dig, kommer få krama eller pussas på dig eller ens när jag kommer få se dig igen.

Hur ska jag kunna leva utan den jag älskar mest av allt? Hur ska jag kunna spendera mitt liv utan alla de saker som gjorde mig så lycklig? Hur ska jag kunna leva utan min livs kärlek? DU är min livs kärlek. Och jag kommer alltid älska dig. I mitt hjärta kommer du alltid att finnas. Kommer jag finnas där, fast hos dig, i ditt hjärta? Eller kommer jag bara glömmas bort med tiden och tills jag inte finns kvar längre? Kommer jag någonsin få känna din varma kropp mot min? Se dig le mot mig igen eller är allt sådant förbi? Betyder det här att jag har förlorat dig nu?

Tankarna om att jag kanske aldrig får se dig eller så gör mig knäsvag. Jag blir så nervös, orolig och hjärtat börjar slå fortare och fortare. Varför måste det sluta såhär? När jag var så lycklig och kände att jag var stolt över mitt liv och hur långt jag kommit. Hade den underbaraste lägenheten, den perfekta killen och en supermysig katt. Jag älskade verkligen mitt liv... och nu måste jag börja om från början för att bygga upp varje liten sten, en i taget, för att kanske inte ens komma i närheten av det jag hade. Den lyckan. Kommer jag få tillbaka den? Ibland undrar jag, kommer jag kunna vara lycklig utan dig?


sorry i can't be perfect

Då var det över. Skönt att höra hans röst dock, men nu har vi bestämt allting i alla fall. En del av mig tycker det är skönt, den andra tycker det är fruktansvärt då jag vet att du verkligen är över nu. Shit, det är verkligen över... Kommer sakna mitt liv något så sjukt mycket, men måste ju samtidigt se framåt och försöka fixa ihop mitt liv. Tänk att vårt liv tillsammans är över. Fem år tillsammans, fem helt fantastiska år. Du gjorde mig oerhört lycklig och det tackar jag för. Jag var verkligen så lycklig. Just nu är jag inte lika lycklig. Kommer bli lycklig igen men jag kommer fortfarande alltid älska dig.

This was the call that changed my life for ever.


-----------

"'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore "


you bleed just to know you're alive

I bleed just to know i'm alive

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


<3

Kärlek..
I still love you, and I always will.
Don't forget that.


Helt otroligt!

Det är helt otroligt! För en gångs skull så har jag sjuuukt fina och långa naglar och självklart så höll min längsta fina nagel på att gå av. Så därför sprang jag förbi Åhlens och köpte en "laga nagel"-kit. Och helt otroligt så fungerar det!
Min nagel hade en spricka som efter min dusch gick till att hänga kvar med en millimeter. Så använde jag detta nagelkit och sim sala bin så är nageln hel och de verkar fungera:D Tror de är ett av mina bästa köp nånsin!
*ett bra tips!*

ny färg

Även om jag är lite deppig, behöver ju inte bloggen vara det

window to your soul?

Försöker vakna idag. Som vanligt har jag sovit ungeför 4 timmar. Kan inte sov längre. Mår illa konstant, är allmännt hängig och det är knappt att jag orkar stå upp. Inte sovit en hel natt nu på kanske 2-3 veckor. Illamåendet har börjat denna vecka. Känns kasst att vakna på nätter pga av att man håller på att spy eller för att magen håller på att döda en. Kasst!

Står på jobbet och försöker se glad och trevlig ut fasten ringarna under ögonen är kolsvarta och jag ser allmänt trött och sliten ut. Ser t o m hur folk tittar konstigt på mig. Har försökt sminka över det så gott de går men tröttheten bara lyser igenom. Jag är till och med trött i ögonen. Känner knappt igen mig själv när jag tittar mig i spegel. Jag som var en ganska så livfull och glad person och det sågs i ögonen.. Det syns inte längre. Min blick är verkligen helt tom. Känns ganska så obehagligt faktiskt. Det känns konstigt att se sig själv i spegeln, och man ser "ut som vanligt" förutom att ögonen inte finns där längre. Att de glada, gnistret som fanns är helt borta.

Kanske är så att ögonen är fönstret till ens själ. Betyder det då att jag är helt tom på insidan?


min tattoo

Denna är jag sugen på!

(http://aboutjane.typepad.com/photos/uncategorized/tattoo.jpg)

Fast jag ska ha den på insidan av ankeln, precis ovanför knölen:)

Vad tycks?


Texter som passar just nu...

Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
How am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone
------
We only said good-bye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to....

I go back to us
------
Each day, each day I play the role
Of someone always in control
But at night I come home and turn the key
There's nobody there, no one cares for me
Oh whoa what's the sense of trying hard to find your dreams
Without someone to share them with
Tell me what does it mean
------
And so you know the way it feels to cry
The way that I cried when you broke my world in two
And baby I learnt the way to break a heart
I learnt from the best
I learnt from you
Oh baby, oh baby now
I learnt from you

So when all you've got are sleepless nights
When those tears are clouding up your eyes
Just remember it was you
Who said goodbye...
Who said goodbye...
------
Tear it up
Tear it up

How will it ever work out fine,
How will it ever work out fine,
You tell me that you rather be
How will it ever work out
With someone else, that I'm consumed

You caught me by surprise and stole my only pride
Get on boy I'll take you for a ride
You caught me by surprise

ush

Går man och lägger sig för sent igår. När man gått och lagt sig kan man inte sova pga olika anledningar..
Bland annat att tankarna bara rullar i huvet och man kan inte sluta tänka på allt. Sen för att jag fortfarande mår sjukt illa konstant och får magvärk på nätter. Inte hjälper det att syrrans dator står på högvarv på golvet och surrar hela natten. Gick och la mig kl 12 igår, somnade kanske halv 1-1 halvvaken hela natten + att ja vaknade kl 5 för att ligga och pina mig själv till att försöka sova eftersom kl ringde kl 7. För att sen må tokilla på morgonen..

Toppen!


Emotional

Jag hatar att jag kan bli så emotional..
Varför måste det här kännas så sjukt jobbigt med allting?
En sekund kan allting nästan kännas okej och som om jag kan överleva dagen,
sen nästa sekund så kommer alla känslorna tillbaka...

FUCK SHIT PISS!

Jag orkar inte mera... snälla stäng av mina känslor!!

Special guys

Rex and A will always be my special guys..
with a special place in my heart.

I miss you both..

... bara jag helt enkelt

Host, host.. värst vad jag hostar. Tror jag börjar bli sjuk:(
Ush och fy, det har jag inte tid eller råd med. Speciell inte nu när läget är som det är.
T o m kräkts idag för den som är intresserad, vilket jag inte tror att någon är.
Att börja jobba kl 18.00 för att sminka 5 brudar för att sedan få åka hem vid halv 9-9, det var kul, men kändes nästan lite onödigt, speciellt när jag inte känner mig helt kry.

Men men, that's life och en olycka komme ju sällan ensam. Det här skulle vara vara en liten del av det hela isberget.
Klaga ska jag inte, jag har det bättre (ändå) än många många andra och jag får försöka se det på så sätt istället.
Fast jag kommer nog vara ledsen ifall jag känner att det är det som jag behöver:)

Undra hur livet kommer se ut om 6 månader, skulle vara lite spännande att se.
Men jag vet att allting kommer lösa sig på något sätt.

Önskar bara att vi inte skulle vara ovänner, jag vill verkligen inte det. Jag hoppas att vi kan lösa detta på något vis så att vi ändå kan vara trevliga mot varandra. Jag bryr mig ju fortfarande väldigt mycket om dig och det kommer jag alltid att göra och jag hoppas verkligen att du förstår det. Även om jag inte har varit den snällaste personen mot dig på sista tiden.
Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta..

Vänskap

Tack vännen! Du förstår nog inte hur mkt de här betyder för mig<3

"låt mig bara påminna dig...

...i allt elände om vem ulrika **** faktiskt ÄR: tjejen som får alla killar på fall, som alla tjejer är avundsjuka på! minns du i skolan? jag träffade martin **** härom året och han fick något drömskt i blicken när jag nämde dig, erica berättade när vi tittade på kort hur mycket hon beundrade dig back then. du var och är the shit. jag minns hur roligt vi hade, när vi poppade poporn och räddade figgis från microstrålarna, när vi skrev i våra dagböker och läste snuskiga historier högt och fnissade. var i malaga, på ditt land, vid rösjön. rökte första gången, drack första gången (blandade vitt vid med o'boy), studerade killarna i malins skolkatalog, skrev noveller... du är fortfarande samma fantastiska människa som du alltid har varit och låt honom inte få dig att glömma det. ALDRIG!

STOR STOR KRAM! jag hejar på dig."

*glädjetår*


ensamhet, stress och plugg

Väldigt irriterande när man suttit och skrivit ett inlägg och så kommer bloggen och tar bort det, så måste man skriva om allting igen..

Som sagt eller ja. Nu har jag fan tappat tråden. Är så sjukt trött mentalt och fyskiskt just nu. Magen är i uppror, mår illa konstant, vill inte äta för.. ja inget smakar något, ryggen är paj efter att behöva stå upp dag efter dag, timme efter timme.

Gud vad jag bara vill ha mitt liv tillbaka! Hur ska jag kunna leva utan att känna din varma kropp mot min, känna doften av dig innan jag somnar, att få vakna och känna den där otroligt härliga känslan av lycka?

Måste bara säga samtidigt, hur ledsen jag än är nu så gjorde du mig så otroligt lycklig och det kommer alltid värma mig..

Saknar även min katt så otroligt mycket och känns så hemskt att jag antagligen aldrig kommer få se honom igen... för att så hur livet verkar utspela sig så kommer jag inte kunna ha chansen till det.

Dags att sova innan.. ja.. natten till idag sov jag ju inget alls.

RSS 2.0