vilken lyx!

Då har min semester startat och hur bra har den inte gjort det! Började med lite midsommar på Skarpö med vacker väder, trevligt sällskap, god mat och härliga drycker. Midsommardagen spenderades med samma sällskap i solen, gick på långpromenad och bara njöt. Söndagen blev det bankomatkortet som fick jobba lite då jag var på shopping i stora staden med mor min och bjöd henne på lunch. Söndagen låg man i solstolen och stekte hela dagen, och ja, jag fick faktiskt en del färg! Idag gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag fixade mina naglar och jag älskar dem! Hur ska jag nu kunna leva med mina vanliga naglar efter detta? Gjorde ju naglarna fina eftersom jag ska på bröllop på lördag. Men vi får se, kanske något som jag väljer att ha, mitt egna vardagslyx?


Mina naglar!


Det HÄR är sommar!


Lugn & fin.

Just nu känner jag mig så otroligt lugn, avslappnad och tillfreds. Jag har semester nu, två härliga veckor framför mig. Naglarna ska fixas, solbrännan ska de jobbas på och bröllop ska man gå på. Fantastiskt! Jag älskar svensk sommar!

...

Det är så mycket som jag skulle behöva få ur mig, så mkt som jag skulle vilja skriva.. Men jag kan inte.. För samtidigt finns det inget att säga. Av respekt så håller jag käft.. Men nu rullar tårarna och men jag ska inte ge någon the plesure av dom. Men jag blir lite förvånad.. Nu skulle jag vilja supa skallen i bitar, köra in en snus och sluta känna. Kommer fan bli iskall till slut..

just amazing.


Myggbett, målande & en liter vodka senare

Sitter och väntar på tåget och tänkte att jag då kan vara lite produktiv. Haft en helt fantastisk helg men den har gått alldeles för snabbt. Fredagen skulle bestå av lite öl och fotboll någonstans i stan eller solletuna , blev inte av då de övriga gjort andra planer samt inte orkade. Blev då häng och töntfilm med Erica och små mängder alkohol. Mycket trevligt, dock lyckades vi missa slutet på filmen. Lördagen var jag en good sport och hjälpte till att måla Sofie & Stefans hus. Var mycket roligt och hade färg överallt, massor av skratt och myggbett, vin och grillat samt en liten rabarberpaj som jag drog ihop. Älskar deras hus! Så fint och ljust. Man blir så skönt avslappnad av att vara ute i luften och allt är lugnt och tyst förutom fågelkvitter och prassel i skogen. När de övriga åkt hem blev jag, Sofie och Stefan sugna på en drink, körde ihop några redbull vodka och bara pratade och skrattade. När vi vaknade och gick in i köket så råkade ju nästan en liter vodka vara borta. Det trodde vi ju inte att vi druckit och fick väl sota lite för det när vi vaknade. Men det var så roligt! Idag har jag tagit mitt bakfulla arsle hem, tagit en powernap och en dusch för att hälsa på min kära farmor som fyllt 80 år denna helg. Lite fika i solen sedan söndagsmiddag med mamma morfar syster och bror. Nu ska jag parkera rumpan i sängen och njuta av att jag är ledig imorn och endast har tre arbetsdagar innan två veckors välbehövd semester.

förväntningar?

Är det här det som förväntas nu? Nu när vi "kommit upp i ålder"? Jag får ångest. Så lycklig och glad för alla som känner att det är rätt, men jag får ångest. Överallt omkring mig, vänner som bekanta och även de som man vet vilka de är men inte känner. Det är bröllop, barn på g, kompisar som redan blivit mammor, har barn på 2,3,4,5 år. Och här står jag. Singel. 24 år och i chock. När växte alla upp? Vad har jag missat? Är det så här det ska vara? Är det detta som förväntas av mig nu? Förut om man var den med barn eller en ring på fingeret så var man "outsidern", medans nu, när man är i denna ålder så är det tvärtom. Nu är man outsider ifall man är singel vid 24. Inte undra på att jag har åldersnoja. Vad hände liksom? När växte alla upp? Jag får ångest. För jag är verkligen inte redo att tänka på att jag kanske kommer vara mamma inom några år. Det känns ju helt sjukt.


Premiär!

Sådär ja. Då var jag igång, inte lätt att skriva medansan sitter på en skumpandes buss. Men var ju tvungen att göra det första inlägget med mobilen. Inte för att jag har nått speciellt att säga. Men kom precis på en underbar tanke; jag har semester efter nästa vecka!

fucking pain..

Jag sov ville hänga med ut. Men nej, klart som fan jag ska få ont som en gnu och få svårt att andas. Det är inte första gången heller. Sist fick jag ont när vi var ute.. Jag orkar inte, jag går och lägger mig nu.. pain.. fucking pain.


sommarlov.

Älskar sommarn. Den svenska sommarn är helt fantastisk när den vill. Finns det något underbarare än att sitta vid en brygga, dingla med benen, solen skiner, en iskall öl i handen och måsarna som skriker i skyn. Den sveska sommarn är helt enkelt underbar. Sen slog det mig att jag aldrig mer kommer få ha sommarlov. Aldrig igen kommer man få de tio veckorna på rad som bara innehöll sol, bad och grillning. Spontana fester och att sitta ute hur länge som helst. Nu får man nöja sig med några ynka få veckor på hela året då man får njuta av sin ledighet.

Jag har varit dålig på att blogga senaste tiden. Inte haft allt för mycket att säga antaligen. Men vad har då hänt? Hm, jag har jobbat. Jag har spelat brännboll, blivit alldeles för full, umgåtts med mina kära vänner, lekt hundvakt och jobbat ännu mera.

Skogen när jag är på promenad med Melker.


Min mysiga Melker!

Underbar utsikt från mitt fönster. Himlen är fantastisk!



Nej, nu säger jag verkligen inte nej till lite sommarlov!


rosig, lycklig och förvånad.

Sommarkänslorna pirrar i kroppen, leendet lägger sig aldrig och kinderna är härligt rosiga. Hjärtat pumpar med glädje och jag ser så i framemot sommaren. Det här kommer bli min sommar, jag känner det. Har redan fått lite utav en solbränna, håret är nyfärgat, jag har relativ långa fina naglar och jag känner mig fin. Ansiktet är inte riktigt där jag vill, då tydligen vill min kropp inte gilla vindruvor längre så, så småfinnarna hoppa upp här och var. Men vad gör det? Lite mer vatten i systemet och att njuta utav solen kommer göra underverk för min lilla hy. Jag använder inte foundation längre till exempel, kör endast på mineral solpuder från jobbet, and I love it. Även om plånboken tryter lite grann har jag ändå unnat mig lite grann. Jag har införskaffat ltie makeup inför sommaren, lite nya kläder som jag faktiskt inte trodde var min stil, men de passar mig faktiskt. Sommaren kommer innebära 5 veckors semester, ett bröllop, någon weekend eller utomlands resa och kanske en till tatuering. Ser verkligen framemot framtiden. Jag trivs på "nya" jobbet, älskar kollegorna och tycker inte längre att det är jobbigt att gå till jobbet. Saknar självklart mina kära vänner från Gallerian men dem kommer jag ju ha kvar i alla fall. Sen att jag och Sofie finally har relativt likadana scheman som gör att vi kan umgås mycket mer. Och mycket mer spontant. Blev en tripp ut till Norrtälje igår för att umgås med min kära, en fika och lite fönstershopping var tanken. Stefan, Sofies loved one, kom på den underbara idén att jag skulle stanna på middag. Vi satt med varsin öl i handen och njöt av solskenet och lugnet. Allt som hördes var rådjuren som smet runt i skogen, fåglarna som kvittrade och vinden som svepte genom träden. Vi grillade och drack vin och bara mös. Mycket skratt blev det också, dessa underbara människor. Jag trivs så otroligt bra i ert sällskap! Även om jag inte sova så värst i natt och jag var tvungen att ta bussen halv 7 imorse så gjorde det inget alls. För måndagen var bara totalt toppen. Det var bara vi, mobilen hade ingen teckning och vi njöt bara av att vara. Även om jag idag är otroligt trött i kroppen efter en dags arbete så är jag lika lycklig för det. Måste ju också berätta vad jag gjorde idag. Fick ett så fint presentkort i födelsedagspresent av en barndomsvän när jag fyllde år. Vi hade diskuterat BHar, haha, och Change gör ju så att de mäter och trixar så att man får fram sin riktitiga storlek, eller vad man ska säga. Och jag har aldrig vågat gå dit innan. Aldrig har jag unnat mig sånna dyra underkläder som jag gjorde idag, men vadå det var värt det! Aldrig haft en bh som sitter så fantastiskt skönt som den jag köpte idag. Tack Lizzie! Sen att man fick reda på att man inte alls ska ha en 80C, utan en 70E, ja, det gjorde mig ju inte lite förvånad! Haha, varför jag nu berättat min BH-storlek för världen, det är en bra fråga, men det är väl för att jag blev så otroligt nöjd och förvånad. Har ni inte varit där, testa!


RSS 2.0