du har alltid fått mig att le.

Kollade nyss igenom lite inlägg sen jag startade bloggen för cirka 1-1½ år sen. Helt sjukt hur mycket som ha hänt sen dess. Alla känslor, allt man trodde man skulle sakna osv. Men nu, helt sjukt som man trodde så, så saknar jag inte det längre. Jag saknar inte dig. Vilket jag inte trodde var möjligt. Men så är det. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, tyvärr kan jag inte göra nånting åt det. Och det kanske är bra det ändå? Tror att det är kanske en bra grej att få hjärtat krossat ändå, för hur skulle man annars förstå hur mycket bättre man är värd? Right?

Men nått som jag hittade, som jag kände att jag var tvungen att skriva igen var det här fina som Elisa skrev till mig. Vi pratar inte lika mycket eller ses som vi gjorde förut, men det här värmde något oerhört.

"låt mig bara påminna dig...
...i allt elände om vem ulrika **** faktiskt ÄR: tjejen som får alla killar på fall, som alla tjejer är avundsjuka på! minns du i skolan? jag träffade martin **** härom året och han fick något drömskt i blicken när jag nämde dig, erica berättade när vi tittade på kort hur mycket hon beundrade dig back then. du var och är the shit. jag minns hur roligt vi hade, när vi poppade poporn och räddade figgis från microstrålarna, när vi skrev i våra dagböker och läste snuskiga historier högt och fnissade. var i malaga, på ditt land, vid rösjön. rökte första gången, drack första gången (blandade vitt vid med o'boy), studerade killarna i malins skolkatalog, skrev noveller... du är fortfarande samma fantastiska människa som du alltid har varit och låt honom inte få dig att glömma det. ALDRIG!

STOR STOR KRAM! jag hejar på dig."


sucker for love.

Sitter här med ett leende på läpparna och tittar på My big fat greek wedding. Och kom på att det finns en sak jag saknar just nu. Känslan av att vara kär. Den där underbara pirriga känslan i magen, som om man dansar lite grann när man går och att alltid ha just det där leendet på läpparna. Det saknar jag just nu, för det är en underbar känsla när hjärtat hoppar till lite grann så fort man ser den personen som håller ens hjärta kärt. Nått av de bästa som finns är att se när den personen tittar en i ögonen som om det bara finns du och ingen annan. Hur underbart är inte det? Jag tror jag är lite av en sucker for love, ändå. Skäms dock inte för det.


juggefest!

Idag är man lite mör alltså. Speciellt om fossingarna. Har knatat runt & dansat i mina 10 cm klackar, vilket jag inte är jättevan vid, i två dagar nu. Kvällen igår startade att vi, med vi menar jag: jag, Veronica och Annahita, gjorde oss i ordning på jobbet. Blev lite smink, ombyte, värsta fluffhåret samt en liten jäkel. Haha. Men det är inget vi ska säga, skyyyy, hemlis. Här kommer en blid på oss tre, snodd från Annahitas blogg (hon var den duktiga fotografen för kvällen)

2009-11-28 057

Efter denna bild, och en konstig, lite arg blick från vakten begav vi oss av till Tanja! Hon fyller hela 20 år på måndag, så det blev kalas hemma hos henne. Drinkar, smörgåstårta och annat gott. Var roligt att träffa hennes vänner och syskon. Härligt att se hur annorlunda man festar ändå. Det var skön stämmning hela tiden, alla var så grymt trevliga, skön serbiskmusik på hög volym i bakgrunden och mkt dricka. Vi kom dit vid kanske 9 och vid kvart i 11 bar det av. Jag och Veronica fick åka bil dit med Alexendra samt två sköna killar som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, jag är ju så sjukt kass på namn. Men det var mycket trevligt! Vi kom fram till västberga där det var mycket folk! Då menar jag verkligen MYCKET folk! Det som var så roligt var att det var ett liveband som spelade serbisk musik och ALLA där inne tokdansade tills rumpan ramla av, sjunger för kung och fosterland och det är verkligen en blandning av ALLA åldrar. Barn som vuxna. Men mestadels folk i vår ålder. En del snyggingar fanns det att lägga ögonen på.

Det var en väldigt rolig kväll, även om man inte förstod nått. Haha. Eftersom det var lite kruxigt att ta sig hem därifrån så sov jag över hos Annahita. Resan hem var så grym! Vi hade så kul. Toksjöng på bussen & t-banan, köpte fyllekebab (som btw var GRYM), kom hem och kollade på Queenvideos & framträdanden tills ungefär halv 5. Sen när vi väl deckat vaknade vi upp kring halv 11 och gick för att köpa frulle. Snacka om grym bakisfrukost! Dock vad ingen av oss bakis, vilket är superskönt. Bästa är att festa på en fredag ändå, för då har man hela lördagen OCH söndagen kvar!


you don't have to.

When I said I needed you. You said you would always stay. It wasn't me who changed but you. And now you've gone away. Don't you see that now you've gone. And I'm left, I'm left here on my own. That I have to follow you. And beg you to come home. You don't have to say you love me. Just be close at hand. You don't have to stay forever. I will understand. Believe me, believe me. I can't help but love you. But believe me. I'll never tie you down. Left alone with just a memory. Life seems dead and so unreal. All that's left is loneliness. There's nothing left to be. You don't have to say you love me. Just be close at hand. You don't have to stay forever. I will understand. Believe me, believe me. You don't have to say you love me. Just be close at hand. You don't have to stay forever. I will understand. Believe me, believe me, believe me...









TGIF. - what a disapontment.

Igår var jag ute och åt på Friday's med jobbet. Det var väldigt trevligt och jag känner att jag jobbar i ett bra gäng. Friday's brukar ju alltid vara jättebra, men igår blev jag faktiskt besviken. Vi hade bokat bord och allting, vi kom vid kanske halv 8, så säger vi "Hej, vi har bokat bord för sex, vi är 5 personer här än så länge. De är uppsatt på antingen Body Shop eller Tanja". Tjejen tittar på oss och säger, "Men de står att ni skulle vara här kvart över, men aja". Skitspydig tjej. Vi frågar om Tanja kommit och då säger hon "Nej, ingen har kommit vad jag ser. Men bordet har jag i alla fall kvar". Vi blir visade till vårat bord, som är lääängst in, lääängst bak i ett hörn. Bordet är skitlitet och vi frågar "Är de här verkligen för 6 personer?". Detta är en annan tjej som också är stört spydig och säger "Ehm, de kommer ju en stol också". När vi precis satt oss, knappt öppnat menyn kommer hon tillbaka och säger "Nå är ni klara?". Alla vi tittar frågande på henne och säger "Nej, vi satte oss ju precis + att vi väntar på en till." En spydig blick och hon vänder på klacken. När Tanja väl kommer, som är kanske 5 min efter att vi satt oss säger "De sa att ni inte kommit så jag fick gå ut igen. Sen efter nån minut kommer de ut igen och säger förlåt, de hade kommit". Vadå, tänkte jag, har de nollkoll? När vi alla satt oss tillrätta och kommit fram till vad vi ville äta fick vi vänta i 20 minuter utan att hon, vår servitris, ens tittade till oss. När vi väl fått beställa allting kom drickan relativt fort, en del hade valt att ta lite förrätt. Även den kom snabbt. De hann precis, och då menar på jag på sekunden äta klart den när varmrätten kom. Servitörerna hade inte ens plockat undan tomma glas eller tallrikarna från förrätten, utan nej VI fick plocka ihop våra tallrikar, trycka ner de nya tallrikarna på bordet för att få plats. Då kände alla "Men vad fan, vad är de här för service?". Men maten smakade mycket bra och vi hade de väldigt trevligt allihopa. Det värsta, tycker jag när jag är på restaurang är, när servitörerna tar tallrikarna innan alla är klara. Liksom alla måste väl få äta upp innan de kommer och sliter i tallrikarna. Och vad gör de? JO, självklart sliter de tag i tallrikarna, så fort nån av oss ätit upp. Stackars Tanja och Annahita kände sig ju jättestressade och tvingade i sig maten så fort de orkade ungefär.


Okej, nu kanske jag låter som en riktigt bitch, men jag blir galen på sånt. De sköter sitt jobb ganska så kasst, om man tänker på att det är ett serviceyrke, och sen att de förväntar sig 10 % i dricks på det. Jävla dålig service tycker jag! Jag kan förstå ifall de är jättemycket folk osv, och att man kan vara ny och allt det där. Men det här var verkligen löjligt. Men vilken tur att kvällen var så sjukt trevlig ändå!

morgonmänniska, nono.

Jag är inte en morgonmänniska. Jag behöver mina 8 timmars sömn annars så fungerar inte jag. Så är det. Men nej inatt fick jag inte det. Först för att jag är lite förkyld och vaknade av min huvudvärk. Sen att jag sista timmen sovit i 5 minuters marathon, för att sedan bli väckt av antingen 2-3 sms (gulligt av er att skicka, men innan 8a på morgonen? :P), av grannen som varvar bilen utanför fönstret, katten som får ett mysryck och ska stå och stångas för att han tycker att jag ska vakna. Så nu sitter jag fortfarande i endast badrock och försöker trycka i mig lite frukost. Sen varför kliar det så mycket i ögonen för? Fasiken ifall jag håller på att bli sjuk och få ögoninflamation igen. Big no no.

vilken skillnad!

Det är ändå en ganska så stor skillnad! Vad kan de vara, cirkus 6-8 månader emellan bilderna. Men ändå!


Det var då!

Det här är nu:




UPDATE: måste ju såklart säga att mitt hår är mörkt ja, men det är inte såhär mörkt. Här ser man ju inte det röda. I'm a redhead now.

underbara söndag.

Söndag. Då vet alla hur det är. Trött är man. Gårdagen bjöd på god mat, vin & Sofie! Startade kvällen hos mig med vin & mys, lite duschning och sedan började vi med singstar & ännu mera vin. Vi visste inte vart vi skulle ut men det slutade på tegel, som vanligt. Vi föll för grupptrycket. Det var en kul kväll, dock så kändes de som om jag inte kände nån på tegel igår? Förutom mina brudar såklart! Men annars var de bara.. folk där. Men det dansades, drack drinkar, krockade med 2 personer iaf som jag kände. Smsbombade folk, haha. Tragiskt. Jag borde fan inte få ha mobil när jag är full. Men men den bjuder jag på. Synd att vi inte hann/kunde träffas dock. Same old, same old. Verkar ofta bli så. Efter mina knappt 4 timmars sömn står jag på jobbet och försöker att inte alls se så trött ut som jag är. Sofie har ju en tendens att vakna väääldigt tidigt när hon druckit, vilket hon även gjorde denna gång. Sen vart de lite trångt i sängen och tjaffs om täcker eftersom Peter också ville sova med oss. Vi kom hem och direkt så deckade vi tre musketörer. Jag är hungrig. Hann/orkade ett halv äpple till frukost nu kurrar de gott i kistan. Hoppas allt löste sig när du kom hem, raring! You know. Tänker på dig. Sen är det intressant, igår kom jag till insikt & då vet jag. Nu vet jag vart * står och hur det faktiskt ligger till. Jahaja. Nej, nu får jag inte stå här och uggla längre, det uppskattas nog inte av varken kunder, kollega (som ifs är på lunch) & man vet ju aldrig vem som spanar på en från utsidan. Put the smile on & försök att inte hosta på kunderna. Mår lite sådär idag med förkylning, halsont & host. Snörvel.

i hate..

Ihatetosleepalone.Ihatetobealone.Ihatetowakeupalone.
Ilikehavingsomeoneaoundthatmakesmesmileandmakesmefeelhappy.
TodayI'mabitlonleyandlongingforahug.Justholdme.
ButinstedI'llthinkofyouandmaybemydreamswontbesobad.
TobehonestI'maccutlylongingforyou.ButIcouldneversaythattoyou.
NowIhavetosleep.HopefullyI'lldreamofyouandyouputasmileonmyface.Likeyouusallydo.


oh, presenter!

Jag älskar presenter! Jag bara älskar dem. De är underbar att ge bort och helt fantastiskt att få! Och idag fick jag TVÅ stycken från jobbet! Se på fan! Detta fina kitt med penslar fick jag för att jag sålt den stora gåvan på jobbet. Hell yeah! Vadå glad! Penslarna är ju så sjukt bra!!



 




Sen fick jag ju också en till present. Det fick alla som är underbara body shoppare. Och vad fick vi då? Den nya, underbara, goda och suveräna.. Love ETC.. Parfymen! JAAAAA! Den som jag ändå tänkt köpa, och nu behöver jag de inte! Så nu får alla komma och sniffa på mig! Hihih.

 

Me likey!


mysteriet fortsätter..

Vad är problemet med mina läppar? Idag igen är de smått uppsvullna, de sticker i dem och de spelar ingen roll hur mkt vaselin eller läppsyl som jag stryker på. De fungerar bara inte! Men de är inte skönt kan jag meddela. Men sitter verkligen och försöker komma på vad jag kan ha gjort. Inget som jag gjort annorlunda nu mot förut. Men jäjä, orka! Hoppas de blir mindre snart. Haha. Jag gillar att ha fylliga läppar, men kom igen. Vill inte se ut som jävla anna anka.

Men men nog pratat om mina läppar. Ikvällen spenderades hos Erica med tjejorna. De blev glögg, pepparkakor & julmust. Överraskningen som jag tagit med mig var lite cambozola ost som man kan ha på pepparkakorna, riktigt najs! Det var så kul att bara hänga och prata igen. Charlotte var ju uppe från Köpenhamn så det var kul att träffa henne igen. Synd att Lina inte kom. Vi alla fick skriva i Ericas fina bibel, så nu finns det väldigt rolig info i hennes bibel. Haha. Klockren! En sån borde jag skaffa.




torsdagsmys.


src_google



Idag har varit en ritkigt bra torsdag. Jag har varit ledig så jag har städat och fixat i lägenheten, mys med katten och ändrat hårfärg igen. Och jag är ritkigt nöjd! Sitter just nu med levande ljus och småglor på tvn innan jag ska förbereda middagen. Det blir kycklingfilé på en bädd av babyspenat med lite gurka, paprika och lite riven permesanost på. Så en liten variant av ceasarsallad. Torsdagen har radan varit såhär bra och bättre ska den bli! Om cirkus en timme väntas det glögg, julmust, pepparkakor (och en liten överraskning av mig) & mina underbara tjejer som sällskap. Kan det bli bättre?


changing, jet again.

Jag kan verkligen inte bestämma mig. Angående min hårfärg vill säga. Nu är det så att jag gick från blondin till mahogny. Och jag älskade de mörkbruna med der röda skimmret i. Men nu, när det gått några veckor sen sist så är det bara brunt. Inget mera. Och då kliar det i fingrarna igen. Ja, jag vet att jag borde låta mitt hår vara i fred, men jag kan inte. Sen att jag fått en jättefin utväxt, på mitt egna hår, som ser grått ut då jag egentligen har det underbara råttfärgade håret. Så istället för att ta den färgen jag haft de senaste gångerna tog jag en annan. Från Schwarzkopf Brilliance. Satin Mahagny hette den och så det är också mahogny som den förra, men mycket mer pigment i. Lite rödlila. Så jag hoppas att det blir bra! Ska fixa det imorgon, så antingen kommer det att bli lila eller jätterött. Haha! Det ska bli riktigt spännande! Men men, får hoppas att det blir bra. Annars blir det väl bara att färga det igen. 

 

IC_887.png



Så här ser färgen ut enligt kartongen, men den litar jag aldrig på. Blir aldrig så ssom man tror. Well see. Jag kommer säkert trivas vilket som. I just love change. Blev ett nytt hårspray för att skapa mer volym. Så snart kommer jag ha ett hår, med en helt annan färg, med supermycket volym. Me likey! Så imorn är det upp till bevis, och kommer lägga upp någon bild här på mitt nya hår.


Feeling evil.

Känner mig så dum mot mitt hjärta. Min lilla kissemåns. Stackarn är ensam mellan 8 & 10 timmar per dag när jag jobbar. Förut behövde han bara vara ensam kanske max 4, då vi var två som tog hand om honom. Jag märker ju hans frustration och jag börjar verkligen fundera på att skaffa en liten vän till honom så att han slipper spendera så mycket tid ensam. Även om jag leker med honom när jag kommer hem, myser, ger honom mat och allting har han ändå damp. River halva lägenheten, springer runt och studsar, morrar och gör allt möjligt bus för att få min uppmärksamhet. Jag önskar att jag kunde jobba mindre så jag kunde vara hemma lite mera, men det fungerar ju inte heller för jag måste ha pengar. Stackarn, nu nästa vecka när jag jobbar 7 dagar i rad. Man kanske ska ha en liten sånhär sak springades runt omkring och jaga den gamle hela dagarna.



eller varför inte en sånhär?



And yes, I am a crazy cat ladie.



Naaaaw!


fylligt?

Jag har märkt att jag kanske har lite fylliga läppar ändå. Igår var det löjligt, och av nån anledning börjar läpparna svälla upp igen nu. Men här är dock mina läppar när de är vanliga. Men vad är detta egentligen. Vad skriver jag om? Mina läppar.. fan vad jag inte kan ha något annat intressant att skriva om.



förstorat läpparna?

Seriöst! Se hur dem ser ut! Ser ju fan ut som jag pumpat dem fulla med restylane! Aj!!



Och NEJ, jag har inte gjort nått med mina läppar!


vilken natt.

Denna helg har bjudit på det mesta, och jag har haft så roligt! Slutade jobba på fredag vid 18 tiden, då kom Veronica förbi och jag ändrade kläder till en fin lila klänning, som jag btw fick väldigt mycket beröm för. Fixade till makeupen och sedan gick vi ner till kungsträdgården och Friday's och åt lite middag. Vi har hann prata om allt mellan himmel och jord, åt en god middag och tog öl/vin på det. Sedan bar det av till Bauer där vi tog nån öl eller två, fortsatte prata och skratta. Vid cirka 10 tiden gick vi ner till Patricia, blev stoppade av vakten och självklart leggade. Veronica fick ju då inte komma in för hon var endast 22 och det är ju 23. Då sa jag så tjäckt "Men vi står på listan" och då minsann blev det fart på honom och vi kunde bara knata in nöjda och glada. När vi väl kom in beställdes det dricka och på två sekunder pratar vi med två killar och sen mitt i allt blir det vighetstävling. Nej, jag var INTE med på den. Hallå, jag är smidig som ett kassaskåp. Men det var en grymt rolig kväll. Killarna hängde med oss hela kvällen, Tinna gick modevisningen ändå, fastän hon var sjuk. Det var så jävla grymt! Tinna är sjukt het och det var så gulligt av henne att hon bjöd in oss så vi kom in gratis och slapp köa. Sen att man fick en kyss eller två klagar man ju inte på heller. Jag vet inte var det är men när killar har på sig en riktigt fin parfym så blir jag knäsvag. Damn den var najs! Var hemma vid 3 tiden, då SL hatar mig och gör så jag missar bussen och får sitta och vänta i kylan i 30 min. För nej, inte fan hade jag jättemycket kläder på mig. Blir ju inte riktigt så när man vill vara fin, sen för att jag glömde koftan hemma innan jag åkte till jobbet.

Lördagen spenderades med att kurera mig själv, ta en snabb tripp till Täby Centrum med syster, bror & mamma. Efter det var det dags att sätta på sig fina kläder och bege sig mot staden. Åkte till jobbet och träffade Veronica. Tanken var att det skulle bli en till modevisning men så vart inte fallet. Vi hänge hemma hos henne med hennes kille + vänner. Vilket härligt gäng! De är musiker allihopa och höra när de spelar gitarr & piano och sjunga i olika stämmor är ju så att man nästan får en liten orgasm allstå. Det var en grym kväll. Halv 5 var jag hemma i morse, dock efter ett vänligt erbjudande att få crasha på en soffa då de kunde varit omöjligt att komma hem därifrån, men det lyckades jag med i alla fall. Men tack för omtanken! Sen måste jag ju ge Veronica en stor kram för en toppenhelg!



Allt denna helg har ju inte varit en dans på rosor. Igår kändes det som om jag fick ett slag i magen och alla dessa lögner gör mig spyfärdig. Men nu vet jag i alla fall vart du står, ditt val är gjort, och jag kan ju säga att jag är sjukt besviken och aldrig träffat en person med så lite stake och som är så otroligt oärlig som du varit. Vadå jag tappat förtroende för både män, kärlek och ärlighet i allmänhet. Det är riktigt kasst att när någon man sett upp till så mycket kan få en så besviken. Gång på gång.

so fucking wonderful.





hurt.

You're helpless now and you're about to fall
You wanna change yeah you want to remember it all
It's darker now and you think you're all alone

And you will find out there will be no doubt
There is no way back home
Waiting for the day will it come your way
The greatest fear die alone.







No more bullshit.


komplimanger.

Idag tror jag att jag fick en av det sötaste komplimanger jag någonsin fått. Det var min kollega som sa "Du är så stört trevlig. Du är verkligen.. vad kallar man det.. svärfarsmaterial.". Jag skojar inte, jag blev faktiskt lite generad. Vet inte vad det var, men blev bara så glad av at höra det. Dagen har varit en bra dag. Dagen har gått snabbt, trevliga kunder på jobbet, köpte doftljus som doftar blåbär och är härligt blåa. Doftar som tur var inte asmycket som massa sådana kan göra. Vill ju inte det luktar typ lush i min lägehet så jag får migrän av att bara komma in. Sen sålde jag THE BIG julklapp på jobbet idag! :D Så då kommer jag få pris. WEIO! Jag är så glad, för priset är underbart! Kan lägga upp bild senare. Så har varit på jättebra humör idag. Eller jag är på jättebra humör.

Men nu sitter jag och fundiferar på två olika saker. Ska jag skaffa mig en till kissekatt så mitt hjärta får en kompis? Han är ju ensam en del eftersom jag jobbar ganska så mycket. Sen är det, varför måste en del alltid ha rätt?

UPDATE: Nu är det faktiskt så att, ja, jag trivs ju med att få komplimanger. Och det verkar ju som att jag har personligheten(?). Nu är det utseenedet som ska fixas. Tandställningen har jag haft så tänderna sitter där de ska. En del kilo har jag tappat. Totalt kankse runt 20, more or less. Sen vart det ju sommar och en del få kom tillbaka. Okej, jag är livsnjutare och idag mår jag bra igen. MEN. Nu jävlar ska det hända grejer. Jag får en liten peng från jobbet för friskvård, så nu har jag faktiskt beställt lite viktväktargrejs. Jag och Marie ska köra på lite tillsammans. Yes, jag vill ha nått typ av träningskort, men det kommer tyvärr inte fungera under December + att dessa cash går ut vid årskiftet. Så jag smygstartar med detta. Sen ska det bli promenader osv så jag jävlar ska bli fit for fight och FETT HET igen. So beware boys, I'm coming for you. (HAHA. Yes, jag är en nörd!)

mitt hjärta.


fortfarande?

Måndag. Vad gör man på en måndag? Idag var jag faktiskt ledig. Vilket jag märkte att min kropp behövde. Idag har jag mått illa. HELA DAGEN. Känts sådär. Gick upp relativt tidigt då för att jag var tvungen att gå till tandläkarn. Självklart var jag bajsnervös, som vanligt. Men det gick bra, fick mycket beröm för mina tänder. Nöjd! Dock eftersom jag mått illa hela dagen höll jag på att kräkas när jag var tvungen att ta röntgenbilderna. Jag börjar seriöst undra vad fan jag fick i mig i lördags alltså. För jag tror fortfarande att det var någon idiot som tyckte det var skoj att lägga nått äckel i min öl. Efter tandläkarn handlade jag lite mat, blev biff med bambuskott till middag. Kom hem och hade tänkt städa lite, och tvätta och fixa. Det gick inte alls. Mådde fortfarande skitilla så jag deckade i soffan. Glodde på tv, halvsov till det var dags att äta middag. Mer än det klarade jag inte av, tyvärr. Fan disken väntar ju också. TRÅKIGT! Nu mår jag i alla fall inte lika illa, men bra mår jag inte, så det är dags att decka i sängen snart, även om jag börjar klockan 12 imorn.


drogad?

Jag tror fan nån la nått i min öl igår. Jag drack bara tre öl på hela kvällen och kände mig så jävla full när jag åkte hem. Och det kändes som om det slog till direkt, från ingenstans. En del av kvällen känns bara som ett stort ludd. Kommer bara ihåg vissa saker, men inte allt. Mycket av senare delen på kvällen är väldigt luddigt. När jag väl kommit till t-banan, vilket kändes som om det tog ett år, var det en stund att vänta. Och vad gör jag då? Jag lyckas somna när jag sitter och väntar på t-banan. Jag har ALDRIG somnat när jag väntat på t-bana. Var borta i cirka 5-10 min och vaknade till precis när tåget kom. T-baneresan kommer jag inte ihåg alls. Det jag kommer ihåg är att jag går upp för trapporna i Danderyd och går till bussen. Sen är det en till lucka och helt plötsligt sitter jag och pratar med Robert och Sebbe på bussen. Är mitt i en konversation och jag kommer inte ihåg att de kom på bussen, hur länge vi pratat eller vad vi faktiskt pratade om. Hjärnan ville inte fungera, jag sluddrade massor. På TRE öl?! Det är ju löjligt! Sen är det ännu en lucka. När jag vaknade imorse hade jag tvättat bort sminket och allting, men kommer inte ens ihåg att jag låste upp dörren hemma. Riktigt läskigt att jag faktiskt lyckades ta mig hem själv, när jag knappt kommer ihåg nånting om resan hem. 

Idag har jag mått totalt piss. Skakar, fryser, svettas, mår så jävla illa, pulsen känns högre än vanligt och jag ser för taskig ut. Jag sitter faktiskt på jobbet idag för det snurrar fortfarande så mycket i huvet att jag nästan känner mig svimfärdig. Min kollega frågade direkt hur jag mådde och ifall nånting var fel, innan jag ens hunnit säga hej. Jag fattar inte riktigt hur det har gått till, men jag kan inte bli sådär full, på så kort tid, på endast tre öl. No way!

Så ge FAN i att lägga saker i mitt glas!


hoppsan.

Idag är jag trött. Tycker inte om SL. Man går från stället typ 1 och ändå så är men inte hemma förens cirkus halv 3. Vad är de för stil liksom? JÄVLAR vad trött jag är. Men bara att ta sig i kragen och röra sig till jobbet.  Ciao Bella.


wierdo.

Dags att tagga till nu. Planen var först att the people skulle möta upp mig i stan efter att jag slutat jobba så skulle vi äta tillsammans. Nej, så blev det inte. Jag hann hem då emellan, så det blir väl en snabbdusch, trycka i sig något äckligt till middag och ett glas rött för att få upp humöret lite grann.  Jag har varit på tipptopp humör hela dagen. Men vad hände? Jag tror jag vet, men det håller jag lite för mig själv. För känner mig som en nörd att jag ens tänker så. Men allting känns så wierd nu och ingenting är längre som förut. Varför? Finns säkert många svar på det, men tråkigt är det i alla fall.

Men men nu känner jag att jag ska äta nått och duscha, göra mig vacker inför kvällen och måla naglarna neonrosa. Hell yeah!

Heeeeeey what ever! Haha. Råkade hamna i en Westlifemood där helt plötsligt. Passar ju inte så bra när man ska på releasefest för ett rockbands debutalbum!


vilken fredag.

Började klockan 8 imorse, inte alls så tidigt tänker ni. Och nej, faktiskt inte så. Men sen när man ska jobba tills 19.15, då är de minsann mindre roligt. Dock började ju dagen med hotellfrukost, så det kan jag inte klaga på. Jag har haft skoj hela dagen och skrattat mig igenom den, så pass mycket att kunder faktiskt kollat lite konstigt på mig. Men det var det värt. Så när jag skulle stänga vart de självklart en diff i kassan. Jag räknade om och om och om igen.. tills jag SISTA gången kom fram till att jag räknat fel på tio 50 lappar. Ajdå. Ops. Men sen när jag väl komifrån jobbet skuttade jag mot t-banan. Allt var frid och fröjd. Det är ju fredag, okej jag jobbar imorn, men sen är det SUBTOPIA releasefest att se fram emot. Humöret skön så fort jag kom till t-centralen. Jämt jämt JÄMT när jag är bajstrött, jobbat jättemånga timmar så är t-banan ALLTID trasig. Nu var de förseningar för att det var banfel mellan Tekniska och Bergshamra. GREAT SUCCESS! Missade en och två bussar.. När jag väl kom till Danderyd sprang jag till bussen och hann preciiiis med bussen. Annars hade jag fått sitta i cirkus 20 min att vänta. Inget man är sugen på när man är cptrött. Men hem kom jag. Middagen blev något hopkok som faktiskt smakade bra och ett glas vin på det. Nu väntar dusch sedan att sova. Annars klarar jag inte att jobba lördag och söndag plus att de inte spelar förens runt 12 tiden imorgon. Men fasiken vad jag längtar!

a merry christmas?

Fick se mitt schema för december idag. JÄVLAR vad jag kommer vara rik i januari kan jag ju säga. Mycket mycket jobb i december. Så har min chef varit snäll (och nu är jag seriös) och gjort så att jag jobbar lite mera innan och efter jul, men julafton juldagen och annandag jul är jag ledig. Vad skönt tänkte jag. Då kan jag umgås med familjen när jag har tid osv. Men sen kom jag ju på.. dom är ju inte hemma. Den 25 åker dom ju. Tråkigt. Wanna spend some of christmas with me?


trött som en tiger.

Såhär känner jag mig just nu:


src_google

dags att bli en snäll flicka?


src_google

Idag har varit en väldigt bra dag. Jag har varit på bra humör hela dagen, sovit tills en kärleksfull liten kissekatt tyckte att det minsann var dags för mig att vakna. Han har fått spendera mycket av dagen ute i storman, har faktiskt blåst väldigt mycket här idag. Hade så mycket löv utan för min ytterdörr att det sog ut som en plogbil plogat dit alla löv. Fixade lite i hemmet, tog en tripp förbi ICA för att inhandla lite smått och gott, något så kul som sköljmedel till exempel så att jag kunde vara duktigt och tvätta några rundor också. Min söta granne Stefanie var så snäll att hon följde med mig och hämtade ut min klänning som jag vunnit på Tradera i Näsbypark. Var mitt första fynd på tradera och var lite orolig att jag inte alls skulle bli nöjd. Men det blev jag. Visste att det skulle vara en stor urringning, men den här var löjlig! Haha. Så det får antingen bli att sy igen den lite grann eller att införskaffa ett snyggt linne som passar under. Tror att jag ska inviga den på lördag då Subtopia har releasefest för sin (underbara) skiva. Ska bli riktigt kul att se dem spela igen. Tråkigt att det blir den helgen som jag jobbar, och att de inte kommer börja spela förens vid 24 tiden på lördag.

Resten av dagen spenderades mitt att mysa runt i lägenheten, fixa och trixa. Mysa i soffan och se lite smått på tv, mys med katten och drömma om framtiden. Är så sugen på att köpa en TV till sovrummet, finns ju inget som är så mysigt som att ligga i sängen och titta på tv. Vill ju också ha en ny kamera. Min i all ära, men bilderna blir ganska så "platta" med den då den har några år på nacken nu. Först suktade jag efter en systemkamera, men känner att för de första är det inte bra för mig ekonomiskt, samt att jag än så länge inte tar så mycket foton at jag behöver en sådan. Men en ny kamera, en TV och en Sodastream. Oj, jag har ganska mycket önskemål som jag vill ha. Eller snarare köpa. Men man kanske alltid kan börja bete sig som en snäll flicka så kanske tomten är snäll tillbaka och tittar lite extra på min önskelista.


confidence.

"Build up your confidence
So you can be on top for once
Wake up, Who cares about
Little boys that talk too much
I've seen it all go down
Your game of love was all rained out
So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you"

This is just so lovley.


HAHA! Den här var bara så klockren.


sömn, en lyx?

Jag börjar tro att sömn är en lyx som det inte är meningen att jag ska få. I lördags var det helt och fullt mitt egna val att inte få tillräckligt med sömn, så det tar jag på mig. Men att gå och lägga sig typ 12 tiden i fredags för att få sova ut var ju tanken. Men det tyckte inte mina granner, nej nej. Halv 6 börjades det flyttas på möbler, toaletten spolades typ 18 gånger och kranen stod på i 100 år. Förklara för mig VARFÖR man gör detta klockan HALV SEX(!) en lördagsmorgon? Finns det inget som kallas respekt för ens grannar? Sen var det ju full rulle på lördagen, ja som inlägget nere visar. Sen fastnade jag igårkväll på en film, fastän jag var bajstrött. Men tänkte att den slutar klockan 1 och jag får ju ändå sova tills klockan 11 så det är ju ändå okej, det klarar jag. Men nej, inte fick jag min skönhetssömn heller. För chefen lilla kände att det var en bra idé att ringa klockan HALV SJU och väcka mig och fråga "oj, väckte jag dig?" För jag brukar ju vara vaken halv sju de dagar som jag börjar klockan ett. Detta för att meddela att hon skulle bli hemma med sjukt barn. Jättebra att meddela det, men hallå, halv sju på morgonen? Det kan man ju meddela efter i alla fall halv 9. Vi hade ju ändå en tjej som skulle öppna, så det var ju ingen panik i alla fall. Så tur att jag är ledig nu i två dagar framöver. Så jag ska mysa i två dagar. Så det så.


what a night!

I lördags var det Halloweenfest för hela slanten, och SATAN vilken kväll de blev! Var så otroligt roligt, lagom på pickalurven och att jag kom hem halv 6 säger ju att kvällen vart grym! Denna fest går inte att skriva om så jag visar bildbevis istället. En del utvalda bilder!


Förbereder mig inför kvällen. Vampyr skulle jag bli!


Detta blev resultatet!


Jag och pinglorna! Vadå asbra bild! En pumpa, vampyr, mumie, ett skelett och en 50/50 trashad person.


Och så en puss!


Kvällens läskigaste! Höll på att pissa på mig när han smög runt där på festen!


Kvällens värdinna med vääärldens underbaraste min! <3



Och måste ju visa bildbevis på skönsången!


RSS 2.0