lycklig!

Jag är så lycklig! Imorse åkte jag och pappa till banken för att träffa mäklaren och tjejen som jag köpt lägenheten utav. Allting gick bra och jag och pappa hann förbi lägenheten innan vi båda skulle till jobbet. Oh, känslan när jag satta nyckeln i hålet och kände "Hemma, nu är jag äntligen hemma". Riktig home sweet home känsla i magen. Det var så underbart! Har nyckeln nu och kan åka dit när jag vill. Hihi. Till och med nu har jag packat lite och kan inte sluta att längta. Jag har äntligen hittat hem! Fick till och med en present utav mäklaren. Ska lägga upp bild på allting och min framgång med lägenheten längre fram. På fredag bär det av, då tar jag mitt pick och pack och lämnar viggbyholm för näsbydal.

Äntligen kommer jag känna mig som hemma! Tror inte jag varit så här lycklig på hur länge som helst! Så nu tar jag faktiskt ett litet glas champange för att fira min lycka. Hade varit roligare att fira med någon annan, men jag trivs och är otroligt lycklig ändå!


corny.

Okej, nu har jag nyst femhundraelva gånger MEN jag är lycklig ändå. Konstigt att säga, men jag är så glad just nu och ta mig fan lycklig. Jag sitter och tokler och sjunger för mig själv. Sova det är något jag borde, men ta mig fan, jag blir inte kärring förens den 20 april. HAHA. Bara leva livet fram tills dess. Nämen jag ska leva livet fullt ut och njuta av allt. Män, vin, vänner och resor! Fy fan vad underbart. Jag älskar mitt liv och jag är helt corney, hoppas de håller i sig länge!


superfin lila ögonskugga, på en måndag.

Yepp, jag ska precis åka och träffa mamma en snabbis i Täby Centrum och eftersom jag köpte en ny superunderbartsnygg ögonskugga på Make Up Store i lördags så var jag tvungen att ha den på mig så mamma får se. Haha, hey party.make på en måndag. Kände att jag behövde det dock. Har lekt med alla flyttkartonger och sådant hela dagen. Hittade mina gamla dagböcker och jag blev så nostalgisk. Det var tider det, jag skrev nästan så gott som varje kväll. Om allt och ingenting, för de mesta om boysen. Haha, de söta små pojkarna i Bergtorp och utanför. Hittade till och med bilder från när jag, vi gick i 9an. Kom fram till hur mycket jag saknar massor av människorna från klassen. Dock, för att komma till saken eller vad jag sak säga, jag fick suget att börja skriva dagbok igen. Här skriver jag ju, absolut, men ändå inte på samma sätt som i dagboken, så därför tänkte jag köpa en ny. Sen ska jag köpa en ny pärm till min nya lägenhet så att jag har alla viktiga papper på rätt ställe. Btw, nu ska jag nog fixa lite av det sista innan jag tar mig mot bussen.

Såhär bor jag just nu, men vadå skönt, FRIDAY HERE I COME!


Jag måste ju såklart berätta om helgen. Fredagen spenderades i soffan med att titta på Let's Dance. Mattias vann, Great! Att han är sjukt snygg är ju bara en stor bonus! Lördagen jobbade jag åtta timmar, skyndade mig hem där min kärlek Sofie väntade. Hon hade väntat hela dagen på att jag skulle hem, hade gömt nycklarna i en vattenslang för att hon skulle komma in. Haha, tur att jag för tillfället bor i ett lugnt område. När jag kom hem mötte hon mig vid bussen, vi köpte pizza och jag pimplade en och annan redbull för att komma igång, jag var så sjukt trött. Vi drack och åt och sminkade oss och allt sådant mys. Det slutade med att vi tog en taxibil till Tegel (supriseliksom) och skakade våra lurviga. Det var så underbart! Vi hade skitskoj, utan att vara askalas. Vi var helt lagom, inte för fulla inte för nyktra. Och att somna så gott som nykter och vakna utan baksmälla är ju guldvärt! Vi sov väl kanske 3-4 timmar innan det var dags för Frallan att röra på sig. Jag halvsov i 40 min till innan jag var tvungen att gå upp för att göra mig i ordning för att jobba. Blev även redbull då med för att inte decka på fläcken. Men oavsett att jag var som en zombie, så har helgen varit helt fantastisk. I love to have you here, my love! ♥ Kan ju säga att jag gillar din Manfred också! Haha.


nu smäller det!

Idag var jag på banken och fixade det sista innan det blir att träffa tjejen som sålt lägenheten och får nycklarna. Det känns så fantastiskt. Hela kroppen bara skrikar om att få komma dit. Jag kan knappt bärga mig, endast 7 fjuttiga dagar, sen är jag där. I min lägenheten. Jag vill inreda så fint, kanske ny soffa (när jag har råd med något sådant), Vill ha lyktor i fönstrena som jag kan ha levande ljus i istället för lampor. Oh det är så mycket jag vill. Kliar i fingrarna och jag kommer få det så fint. Inge stökigt, med kläder överallt eller något sådant. Nej, nu börjar mitt nya liv och fan vad bra det ska bli. Jag vill, nu nu nu!

Veckan har varit bra och dålig. Mestadels positiv men ändå smått negativ. Jag förundras över vilka känslokalla idioter det finns på denna planet. Skjut er själv i huvet och gör oss alla en tjänst. Nej, det var kanske lite väl hårt, men jag är så besviken. Trodde inte att du var en sån person, trodde du hade en jävla stake och vågade slåss lite för oss, lite mera i alla fall, men det verkar det som om du inte har gjort? Alla vi är en helhet, en fin grupp människor som trivs i varandras sällskap som gör ett bra jobb. Hade ju precis börjat förstå varandra. Hur ska man nu känna sig säker? Du vänder kappan efter vinden och är en sån marionettdocka som de kan rycka i precis som de vill. Ja, jag förstår, det är inte alltid ditt beslut att ta och att det säkert inte är så lätt, då de bråkar ovanför huvudet på dig, men TVÅ DAGAR. Tänker på dig, min fina flicka, du förtjänar verkligen inte detta.

Måste säga också, var ute och åt våfflor och drack vin med Jenny igår, var så roligt! Vi hade verkligen de jätteroligt, pratade till och med om att dra till Vampire Lounge helgen den 17-18 april, om de blir av får vi se. Kanskte inte kommer ha pengar då, eftersom flytten ligger så nära. Sen snart fyller jag kärring. Tjugofyra vårar blir jag då. Inte trodde jag att livet skulle gå så snabbt, men det har det.

Nej, dags att lägga huvudet mot kudden och somna in ifall jag ska klara av dagen på jobbet med ett leende på läpparna när allt jag känner är att jag inte vill att du ska vara där. Tyvärr. Sen kommer min underbara älskling, Sofie och vi ska dricka vin och leka rövare! Fucking Awesome!

Måste ju också säga att Mattias vann Let's Dance, satan vilken snygg jävel han är!


Varför pruttar hon i skånemejeriets reklam?

Okej, nu börjar det bli illa. Vet inte vad som hänt MEN jag garvar satan om dagarna, vilke är totalt underbart, dock är ju att jag garvar åt mig själv. Jag bara skrattar och skrattar. Åt allt och inget alls. Javisst, det känns helt underbart, men kanske dags att börja umgås med folk? Hahaa. Eller varför då, jag trivs ju så braa i mitt egna sällskap. Nej, eller jo det gör jag i och för sig, men nej nu ska jag ut och leka rövare och hela havet stormar med den som vill. Yepp, det ska jag. Oh jag bara längtar. Det kliar i HELA kroppen, jag vill att det ska vara den 1a april nu, så att det är dag! Att det är dagen då allting händer. Nej, det kommer inte vara ett dumt aprilskämt, det kommer vara sanning. Då ska jag t o m dricka rosa champange bland alla flyttkartonger och bara mysa och vara lycklig. Ja, superduperlycklig ska jag bli detta år. Det får bli mitt löfte, då jag ska börja på mitt nya liv. Wonderful! Kom och lek med mig och så är vi lyckliga tillsammans.

Måste ju säga att jag ibland har alldeles för mycket tid med mina egna tankar, i mitt otroligt.. ehm.. komplicerade (?) huvud och då har jag kommit fram till detta:

"Vi som älskar mjölk" - skånemejeriet. Den reklamen på tv, jag har bara en så stor fråga om den. När hon blonda kvinnan dricker mjölken, varför låter det då som hon pruttar? Är det meningen eller är det något som de inte tänkt på? Eller är kanske jag den enda som tänker på dem? Men, det låter faktiskt som hon fiser.



Lyssna när klockan står typ på 0.19 och framåt någon sekund.

emotionell.

Många känslor som ligger och bubblar idag. Glada och härliga, ledsamma och sorgsna. Idag har varit en dag, bara för mig själv. Jag har legat i soffan och kollat på disneyfilmer. Beauty and the Best & Pocahontas. Jag tror jag behöver en kram eller nått, år sjukt känslomässig just nu och fasiken om en tår trillar fram till disneyfilmer, ja då verkar ju inte allting stämma direkt. Eller? Eller är det att man inte förstod det fina i filmerna, när man var yngre, då man inte upplevt kärlek på det sättet. Vad vet jag, men jag spenderar dagen med att tänka. Bara vara och njuta av att det är söndag och att det finns alla dessa fina människor runtom i min närhet. Jag är så glad för alla fina människor som får mig att må så bra, jag behöver aldrig hålla upp en fasad framför dem, bara vara precis som jag är. Fucking wonderful.

Nu ska jag sjunga för mig själv till spotify innan jag ska knata till bussen för lite middagsmys med mamma.


purple sky.

Här sitter jag framför tvn, eller egentligen så kollar jag more och less ut i luften. Men what the fuck, jag njuter. Jag borde vara trött, jag borde sova men en del av mig kan inte. En del av mig vill vara uppe, vill njuta av min fredag och veta att jag kan vakna när jag vill imorgon. Jag har precis målat tånaglarna med jätterosa, jag har tagit nått glas med rosévin och kollat både på let's dance och så ska de låta. Gillade att Mattias var med i båda programmen. Har suttit i soffan med mjukisar, bh-lös och bara varit. Det är så skönt att bara få vara. Imorgon ska jag sova till jag vaknar som sagt, kanske borde jag packa lite eller så tar jag en lång promenad och andas in luften. Behöver nog mera syre. Jag fick ett sjukt sug att jag skulle vilja gå och gymma. Men har inget gymkort och tyvärr har jag inte råd nu att skaffa något, utan får vänta tills jag fått lön och sett hur mycket jag får. Eftersom jag ska flytta och allt behöver jag hålla i pengarna lite extra. Men i alla fall, imorgon är det lördag. Får se vad jag hittar på på dagen, men på kvällen ska jag och Rey träffas på tu man hand och bara prata bajs. Alltså snacka skit. Länge sen jag såg henne, vi åt lunch på hennes födelsedag, men det är ju bara så mycket man hinner på en timma. I miss her. Saknar hennes härliga leende när man kom till jobbet. Hatar hennes chef, annars hade min fina tjej varit kvar.

När jag sitter och tittar på min blogg och andras bloggar så känns min väldigt tråkig. De flesta har ganska mycket bilder och de berättar helhjärtat om allt som pågår i deras liv. Jag är nog inte så. För de första så startades inte denna blogg för att locka läsare eller så, jag startade den för min egen skull, för att skriva av mig. Ja, det kan må vara så att det är korkat att "skriva dagbok" på nätet, där vem som helst kan läsa den, men oavsett så skriver jag aldrig helt fullt ut. Ja, jag är till 99 % ärlig, skriver som jag känner och allt, men vissa saker håller jag inom mig. Jag vill ändå försöka ändra om den lite grann, lägga upp mer bilder, ha med mig en kamera mera så jag kan fota alla fina och roliga stunder. Jag ska nog köpa en ny digitalkamera när jag har råd. Haha om typ 14 år. Nej, jag har inte så dåligt med pengar, men känns som att något sådant inte är tillfälle för då jag faktiskt flyttar om (håll i hatten nu) två veckor!!! Det känns helt overkligt, och jag kan inte vara lyckligare. Måste sälja min säng och mina gaderober, men annars så har jag nog allt på de torra. Känns så underbart att lägenheten bara är min, min och ingen annans, ingen som kan komma och säga att det är dags att flytta på sig.

Oj, tittade nyss på klockan. Jag borde, eller inte borde, för jag har ju ingen tid att passa imorgon, men jag borde ändå sova. Jag borde vara trött. Jobbat i 11 timmar idag så jag borde ju känna av det och att sängen lockar. Men icke. Inte idag. Jag börjar känna John Blund rycka i ögonlocken, men jag vill inte. Det skulle säkert vara jätteskönt och skulle säkert somna som en stock. Men jag vill inte lägga mig i sängen. Idag är en sån dag som jag känner att jag inte vill vara ensam. Eller jag skulle vilja ha någon som höll om mig tills jag somnade, men annars vill jag vara ensam med mig och mina tankar som snurrar runt runt.

Kanske ska call it a night, så kankse vi ses imorgon. Klart vi gör. Jag ska lägga mig och drömma om himlen, när den är så där perfekt lila. It's just so beautiful.


sexuellt frustrerad?


-källa

Jag satt och funderade lite idag. Och idag hamnade tankarna på sex. Av nån anledning. Inte liksom att tänka på själva akten (haha tycker de är så roligt att jag inte skriver ut allting fullt ut då jag inte har någon aning om vem som läser detta?). Tänker mer på det i allmänhet. Kan vara för att jag för tillfället läser boken Spelet av Neil Strauss. Måste faktiskt säga att den är intressant. Boken eller snarare tekniken de använder för att få en tjej i säng är intressant. Illa är det att de ser alla kvinnor som objekt, bara ännu ett "pris" att hänga på väggen. Dock måste jag faktiskt erkänna att vissa av sakerna som de faktiskt pratar om till en viss del stämmer. Om man är ute på jakt så är det ju jakten som är spännande. Om någon visar intresse för fort så tappar man intresset själv. Sättet som de förför en tjej verkar stämma. Absolut inte alla gånger. Men bara en sån sak att om en kille kommer fram till tjej/kill-gänget och börjar med att presentera sig (såklart) och sedan nästan endast pratar med killarna är ett tecken. Att få en så kallad neg mot en, alltså att personen säger något som är kind of rude mot dig, så betyder det att det är dig som han är intresserad utav. De indelar alla tjejer mellan skalan 0-10, som inte är så ovanligt. Men hur vet man vilken siffra man hamnar på och spelar det egentligen någon roll? Har inte kommit allt för långt i boken, men hittills har den lockat fram intresset. Väntar bara på att få se någon göra dessa saker mot mig, så att jag kan se tecknen och sedan säga "Har du också läst Spelet?". Det skulle kännas så jävla najs att kunna säga en sån sak. Måste också säga en annan sak. Denna bok handlar om killars spel mot tjejer, men lovar att det finns ett speciellt sätt att spela mot killar också. Har märkt en sak som är en så stor skillnad mellan tjejer och killar och det är hur man visar intresse. Om en kille jag pratar med inte visar intresse blir jag less och själv tappar intresse, men om jag som tjej pratar med en kille och sedan visar nada intresse, svarar inte på mess, msn och sånna sakar. Satan vilken respons man får. När jag inte visar något sådant intresse så jävlar vad intressant man är, speciellt om man lekat nochalant och svarar väldigt kort. Men som jag började detta inlägg med, det jag tänkt på är sex. Sex är så olika, sex har så olika former. Man kan ha sex som ett par, för att man är kär, för att man bara är sugen på en snygg främlig eller för att faktiskt jävlas med någon. Sex är ändå makt. Och det jag känner är att man som tjej/kvinna ska våga utnyttja det mera, inte låta männen dominera och bestämma. Inte det att man ska vara otrogen, få någon annan att vara otrogen eller hota med sex/inte ha sex. Man ska alltid ha sex när man är på det humöret, med den man känner för så länge det känns rätt och inte låta det sina när man har en partner. Sex är något fint och spännande, så låt dig själv njuta av det. Tjej som kille, kvinna som man, ta dig in i spelet och gör det du känner för. Så länge alla är med på samma plan, inget utnyttjande här inte! Sen måste man ju nämna, finns det något som är så bra som makeup-sex? Haha.


sex rehab.

Har precis suttit och småglott lite på sex rehab som går på femman. Och denna arma tjej. Förlåt, men du gör mig galen. Vad är du för irriterande, überjobbig diva som ska få allting serverat på ett silverfat? Om man lägger in sig själv på en klinik är det ju antagligen för att man har problem med något. I det här fallet sex. Du är inte där för att folk ska passa upp på dig, ge dig exakt det du vill ha och du ska bara lalla runt där som den blåsta idioten du verkar vara. Personalen där försöker ju verkligen få henne att må bra, vara med och försöka få henne att förstå, och vad gör hon? Gnäller, kastar saker, "det är ditt jobb att få mig att må bra, inte mitt", "det är ditt jobb att se till att jag kan slippa vara med i gruppen, utan att jag ska känna mig utanför" och så vidare. Det är inte ett mother fucking hotell du checkat in på. Gör du det bara för att få en stund i rampljuset och synas eller vad är det om?

Vilket ointressant inlägg, men vad jag gör inte när jag har brist på annat att berätta. Sex rehab, jaha ja.

Skumt.


duracellkanin.

Idag känner jag mig nästan som en duracellkanin. Kan vara för att jag varit så otroligt trött den senaste veckan att jag soviti snitt 10 timmar per natt (undantag då kissen levt rövare vid fyra på morgonen). Jag har till och med lyckats med att somna på soffan och ta en powernap dessa dagar. Hur sjukt är inte det på en skala? Men som sagt nu är jag en durecellkanin. Innan jobbet idag dammsög jag, jag våttorkade golvet (till och med under badkaret! Hör och häpna!), duschade och åt en mysig frukost i solen i lugn och ro. Okej, solen kom in genom fönstret, inte så att jag satt utomhus eller så. Och nu har jag stått på jobbet i 5 ½ timme och är endast en timme från hemgång. Det känns ju toppen. Funderar på ifall jag kanske ska ta mig en promenad när jag kommer hem, inandas lite luft innan Desperate Housewifes samt Cougar Town.

Sen har jag, duracellkaninen, ett annat dilemma. Jag älskar min hårfärg, den riktigt röda, men jag är så trött på mitt hår ändå. Det bara hänger och slänger. Jag har ingen frisyr kvar. Så nu funderar jag på ifall jag ska klippa av mig skiten, inte tokkort, men kortare.

Något sånt här kanske?


wicked lovely - ink exchange.

Totalt uppslukad. Jag älskar att läsa böcker, verkligen älskar det. Underbart att man bara kan försvinna in en bok och glömma bort tid och rum. Den senaste boken som jag nu läser, som jag faktiskt snart läst ut, införskaffades för bara någon dag sen. Den heter Ink Exchange som är skriven av Melissa Marr. På jobbet är vi grannar med pocket shop och ibland ger de oss böcker, som är visningsexemplar, som de ändå inte ska ha kvar. Det är som julafton varje gång! Denna gång fastnade jag för denna bok. Min kompis hade läst den och sa hon gillade den. Sen att jag är en sucker för fantasy så tänkte jag att jag skulle testa denna bok. Och vilket bra beslut! Jag har så gott som redan läst ut boken. Är en kanske en femte del kvar eller nånting och jag är fortfarande helt hooked. Det finns fem böcker i denna saga eller vad man ska kalla det. Så kan rekommendera dessa böcker varmt, i alla fall den som jag läser nu. Men om denna är så bra, kommer säkerligen de övriga vara det också!


-källa


sol, sol, bara sol.

Vad underbart det är när solen skiner och man känner vårkänslorna börjar pirra i kroppen. Det är inte längre totalt iskallt när man går utanför dörren och solen den värmer till och med. Underbart när man står och väntar på bussen och känner solens strålar värma ens ansikte. Härligt att alla som väntar på bussen står och blundar med ansiktet åt solen och bara njuter. Önskar att jag kunde få sitta ute nånstans, i lä, och bara njuta av solen, men en kaffe i handen och drömma sig bort.

Tänk vilka leenden personerna på stan har, endast för att solen skiner.


bygger ett kartongfort.

Sådär ja. Då har jag kommit en bit på vägen. Än så länge har jag fyllt 7 stora flyttkartonger, två resväskor med kläder, 3 sopsäckar med kläder/skor/väskor som ska skickas iväg. But more to go. Hade tänk packa ner alla tallrikar, vinglas och andra saker från köket. Hittade de lite mindre flyttkartongerna med som jag tänkt fylla dem med, men kom ju på att jag måste tejpa ihop botten annars kommer ju allting ramla ut. Gud vilken intressant sak att berätta, ehm nej. Men men så har dagen varit. Jag har lyssnat på Breaking Dawn hela dagen när jag fixat och trixat. Imorgon blir det ännu mer fix. Dagen har varit lugn men ändå full rulle, lyckades till och med att somna på soffan i en timma. Det var ju inte direkt tanken. Dags att ta tag i sakerna igen, kanske ska färga håret ikväll också? Dilemma dilemma.

Men först så ska jag leka i mitt fort som jag byggt av alla kartonger, precis som joey.


a new beginning.

Då var det dags för en new beginning. Imorgon och torsdag är jag ledig och nu jävlar ska det bli fart på mig. Jag ska packa så mycket jag bara kan, som jag inte kommer behöva använda förens jag flyttat. Ska gå igenom alla skor, väskor och andra saker som jag har gömt i förrådet. Kläderna har jag redan gått igenom som sagt, två sopsäckar mindre med kläder, nu är det resten som ska minskas. Jag är så taggad och peppad att jag inte kan beskriva det med ord. Jag vill flytta nu, nu, nu! Jag vill ha allting fint och klart. Nu kan jag vara ärlig, i denna lägenhet, har jag varit smått lat. Inte orkat bry mig att det ligger kläder i soffan, eller något extra glas på diskbänken eller reklam och kuvert på köksbordet. Bara ifall jag vetat att det ska komma folk har jag tokstädat och plockat undan allt. Och jag är inte sånt. Jag brukar vara väldigt ordningssam och vill ha de rent och fint. Och nu så ska jag minsann få det så när jag flyttat till min nya lya.

Det ska bli så underbart att bli mig själv ännu mera igen. Bo i min fina nya lägenhet och jag vill ha små fina saker överallt. Små ljuslyktor, kanske till och med blommor! Beror i och för sig på hur lillen beter sig, han brukar gilla att äta på dem.

Det jag också måste fixa innan flytten är att sälja min underbara säng. Den är lite för stor för att följa med, samt att det är sängalkov i den nya. Måste även sälja mina garderober, då de kommer ta alldeles för mycket plats de också. Men det gör inget. Haha, kom på att jag även har två 90 resårmadrasser i mitt förråd. Kan snart bygga om hela lägenheten till en enda stor säng. Allt sånt måste bort.

Men det blir mer ännu mera en new beginning än att jag bara ska flytta. Då kommer jag verkligen känna det som mitt hem, kommer sätta upp mina egna och privata saker på väggarna och andra ställen, vilket jag inte gjort nu. Jag kommer börja ta hand om allt som har med mig att göra känner jag. Det kommer bli så bra, så bra. Kan inte sluta längta!


oh my god.

Idag är jag i ett sånt konstigt, härligt rus. Jag är lycklig. Ja, ta mig fan, jag är lycklig. Äntligen börjar det lösa sig. Jag kan inte vänta tills jag får flytta in i min underbart fina lägenhet. Jag hade tänk att sova runt 12 tiden, efter entourage men så kom Stargate på. Jag har sett alla stargate avsnitt som finns och kan inte låta bli. Och måste säga, än så läne jag så happy happy. It rocks. Som tur är börjar jag inte förens klockan 12 imorn, så ifall jag är uppe och leker lite längre så är det helt okej. Dagen har varit superbra. Jag vaknade, städade, storhandlade, fixade lite i mitt hem sedan blev det underbar grekisk söndagsmiddag hos Malin & Johan. Som sedan fylldes på med lite ost och kex. Supertrevlig dag. Nu kom jag på något helt annat. Jag måste sälja min underbara säng, för den får inte plats i nya lägenheten, men jag älskar den så. Aldrig sovit så gott som i den. Om jag får den såld snart så är det bara garderoberna, allt annat jag jag ta med mig. Oh, denna lycka. Nu ska jag snart sova och bara drömma mig bort. Nånstans finns väl min Edward, right?


dancing queen.

Jag ska vara ärlig, har faktiskt suttit och tittat på lets dance dessa fredagar. Oftast för att det är roligt, jobbar dagen efter och det är bara så härligt att titta på dans. Man blir så glad! Känner hur de rycker lite i fötterna och man skuttar runt lite för sig själv närman t ex ska hämta ett glas vatten eller nått. De flesta danserna ser så roliga ut, speciellt de snabbare. Men jag har verkligen noll kordination (stavas de så?) och inte allt för mycket taktkänsla. Men fatta vad roligt. Att dansa och känna sig duktigt och ha svinroligt på samma gång. Hur kul skulle inte det vara?

Det är så mycket jag vill nu. Dansa. Flytta (yeaaaaaay!). Åka utomlands. Dricka champange i solen. Shoppinghelg i London. Oh allt möjligt. Men det är drömmar. Men just nu, detta lyckorus jag har i kroppen är helt fantastiskt. Just nu sitter jag och tittar på tv, avnjuter ett glas rosévin. Blev så sugen då det var så mycket sol ute idag att man nästan kände vårkänslor, ifall man bortsåg från all snö på marken.


Btw: This is my new home.



i'm going home.

Karma! Jag sa ju det, när jag fick tillbaka min plånbok som jag tappade i taxin så kände jag att det vände. Och herrejesus hur det vände! På en dag löste det sig med bostadslån och tadaaa.. Nu är jag en egen lägenhet! :D Smileys är inget jag brukar ha här i bloggen, men nu, nu får jag det. Ord kan nog inte riktigt beskriva hur jag känner mig just nu. Lyrisk. Jag kommer flytta in i en väldans fin lägenhet som är min, bara min. Oh jag kan inte vänta. Men jag kommer inte behöva vänta llt för länge. Hihi. Oh underbart underbart underbaart! Så nu kan jag finally säga det: i'm going home, to the place where i belong.



------ Beautiful.

There is a sacredness in tears. They are not the mark of weakness, but of power. They speak more eloquently than ten thousand tongues. They are messengers of overwhelming grief...and unspeakable love.”


den eviga jakten...

... På den perfekta lägenheten fortsätter. Det kliar i fingrarna och nu känner jag att jag vill flytta. Flytta till nå nytt med fint kök, mysigt vardagsrum och ett fint badrum. Jag är ju en sucker för badkar så det skulle ju inte sitta fel det heller. Känns som om inte mina kvar är allt för orimliga, men svårt är det ju att finna en lägenhet ändå. För om jag ändå ska lägga ner massa pengar vill jag ändå att det inte ska vara ett renoveringsobjekt liksom. Sen har tankarna börjat fladdra också. Ska man välja (ja, om man har råd såklart) att flytta in till staden, mera centralt eller ska man stanna kvar i mysiga täby. Valet och i kvalet. Dock så är det ju ett litet problem med dem i stan, priserna skjuter ju upp i höjden direkt! På alla lägenheter som jag tittat på, både täby och staden (även utanför staden) så känns det nästan som om alla utgångspriser nästan är lockpriser. Vilken nyrenoverad 1a på 35 kvm med en hyra på 1600 kr kostar 900 000 kr, när den ligger mitt på Kungsholmen? Det är ju helt bananas! Fann mig en dröm där jag, med balkong och allt, mot en grönskande innergård. Oh vad det lockar. Vill flytta och känna mig hemma.

A place to call me own.


i love you phillip morris.


-källa

Idag hade jag det riktigt mysigt. Äkta söndagsmys. Jag, Erica och Pelle begav oss in till stora staden för att käka middag tillsammans och för att gå på bio. Var så sugen på bio, var alldeles för länge sen. Älskar att sitta där i mörket och bara insupa filmen, ljudet och atmosfären. Lite käk från Tacobar och filmen I love you Phillip Morris. Jag fastnade verkligen för den filmen. Den var fantastiskt tycker jag. Det var kärlek, romantik, humor och ledsamheter. Ett jättebra filmtips, se den! Lördagen bjöds på vin och trevligt folk. Skulle bli en tripp till tegel, men vakten där tyckte tydligen inte om mig, så jag fick inte komma in. Nähepp. Pisstråkigt tycker jag. Alla andra fick komma in och jag var defenitivt inte alls lika full som de innan mig men de fick minnsan komma in. Aja, shit the same. Jag var så sjukt trött att jag inte visste ut eller in, så var nog lika bra. Deckade i sängen så fort jag kommit hem och vaknade härligt utvilad. Riktigt, ritkigt skönt. Imorgon är jag också ledig, men då blir det tråkigheter istället. Då ska jag nog börja gå igenom mina saker och sånt som behöver packas ner inför flytten. Samtidigt som jag ska gå igenom alla kläderna som jag har och skicka i väg allt sånt jag inte använt på hundra år. Oh, jag är sugen på att flytta. Måste bara hitta drömlägenheten först. Lite krav har man ju, men inte för höga. Skulle ju sitta fint med en balkong, fräscht kök & badrum. Det bara kliar i fingrarna. Nu är helgen över och snart väntar ännu en veckas arbete. Kom just på att jag måste städa imorn också, bajstråkigt. Men ska köra en riktig fixar dag. Är relativt rent och så, men måste plocka undan lite grejs som ligger här och var. Nej, nu ska jag sova lugnt tänkte jag.


RSS 2.0