buena serra.

Buena serra.

Kom precis hem från en  mysig middag med mamma. Ett bra avslut på min sjuktid hemma. Vi åt ugnsbakad rödig med vitvinssås samt ett härligt glas vitt till det. Och innan var det rostbiffssmörgås. Min mamma kan verkligen laga mat!

Igår var sista sjuktiden enligt läkaren så idag smet jag ner till täby centrum snabbt för att inhandla lite från systemet inför imorgon samt att umgås med min underbara mamma. Imorgon blir det jobb från 9.30-17.00 så kände att jag förtjänade att vara utanför lägenheten lite grann innan dess. Väl i Täby C ville jag kuta runt lite, såklart och en del fann jag. Innan midsommar tittade jag på en klänning på MQ som jag blev helt sjukt kär i. Och vad såg jag idag? Jag fick min underbar klänning på rea! Jag är så lycklig! Den är så sjukt fin och den sitter great! Hot mama! Gick förbi Din Sko i hopp om att mina älsklingar fanns för ett bättre pris men icke. De fina svarta i siden med silverklack. Seriöst, jag blir ju.. bara av att jag tänker på det. Haha.

Det är helt sjukt. Hör och häpna (ni som läst bloggen vet ju att jag redan inte haft smink på mig), men jag åkte ner till Täby C, utan något som helst smink, utan solglasögon. Det händer inte när man heter Ulrika. Jag sminkar mig t o m när jag är sjuk och ska upp till ICA. Faktiskt så var jag inte så obekväm som jag trodde. Kanske är en bra träning eftersom jag ska jobba imorn & får inte ha någon som helst ögonmakeup på mig. Har jag inte det så ser jag väldans trött ut, oftast, men nu verkar de vara okej. Fan, vill inte jobba imorn.

Nej, dags att göra sig i ordning för sängen och sova. Ska upp om cirkus 8 timmar. Och sover inte jag 8 timmar så blir jag ganska grining.

Caio!

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Tack så mkt gumman! :) Hur är allt me dig, är du fri från all förkylning nu? Kramar

2009-08-08 @ 10:42:29
URL: http://bambishideout.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0