I'm lost

Jag har verkligen tappat koll på vilken dag det är. Men kommit fram till att idag är det lördag. Skit vad tråkigt. Sitter forfarande hemma och är sjuk. Så nu har jag varit sjuk sen i tisdags. Dock har febern försvunnit nu har jag bara en täppt näsa, hosta och en röst som låter som om jag har rökt i hela mitt 22 åriga liv. Great! Men fan vad jag är uttråkad nu. Bara legat i soffan och glott på tråkig tv hela veckan. Sett så gott som alla Sex and the city avsnitt plus Sex and the city filmen. Det är det som mina dagar har bestått av, då jag inte hostat eller sovit.

Det som är mest jobbigt med att vara sjuk och ensam är ju att man tänker så mycket på allt och inget. Tankar kan verkligen förstöra. Drömmar lika så. Inte det att jag inte är lycklig nu, men ibland när han är i drömmarna och man vaknar och märker att det inte alls är på riktigt, då blir det fortfarande ett litet stick i hjärtat. But I'll get over it.

Det jag är sugen på nu är att dricka vin och skratta. Det vill jag göra. Sitta ett gäng och bara snacka skit och skratta, för att sedan kanske dra ut och dansa? Då är det så drygt att vara sjuk på en helg, att man missar allting sådant. Jag missar ju t o m jobbet. Hade ju hellre varit där och ha någon att prata med än att ligga nerbäddad hela veckan och helgen.

Men snart är det en ny helg och då jävlar ska jag dricka vin & festa!


Come on, dance with me?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0