drogad?

Jag tror fan nån la nått i min öl igår. Jag drack bara tre öl på hela kvällen och kände mig så jävla full när jag åkte hem. Och det kändes som om det slog till direkt, från ingenstans. En del av kvällen känns bara som ett stort ludd. Kommer bara ihåg vissa saker, men inte allt. Mycket av senare delen på kvällen är väldigt luddigt. När jag väl kommit till t-banan, vilket kändes som om det tog ett år, var det en stund att vänta. Och vad gör jag då? Jag lyckas somna när jag sitter och väntar på t-banan. Jag har ALDRIG somnat när jag väntat på t-bana. Var borta i cirka 5-10 min och vaknade till precis när tåget kom. T-baneresan kommer jag inte ihåg alls. Det jag kommer ihåg är att jag går upp för trapporna i Danderyd och går till bussen. Sen är det en till lucka och helt plötsligt sitter jag och pratar med Robert och Sebbe på bussen. Är mitt i en konversation och jag kommer inte ihåg att de kom på bussen, hur länge vi pratat eller vad vi faktiskt pratade om. Hjärnan ville inte fungera, jag sluddrade massor. På TRE öl?! Det är ju löjligt! Sen är det ännu en lucka. När jag vaknade imorse hade jag tvättat bort sminket och allting, men kommer inte ens ihåg att jag låste upp dörren hemma. Riktigt läskigt att jag faktiskt lyckades ta mig hem själv, när jag knappt kommer ihåg nånting om resan hem. 

Idag har jag mått totalt piss. Skakar, fryser, svettas, mår så jävla illa, pulsen känns högre än vanligt och jag ser för taskig ut. Jag sitter faktiskt på jobbet idag för det snurrar fortfarande så mycket i huvet att jag nästan känner mig svimfärdig. Min kollega frågade direkt hur jag mådde och ifall nånting var fel, innan jag ens hunnit säga hej. Jag fattar inte riktigt hur det har gått till, men jag kan inte bli sådär full, på så kort tid, på endast tre öl. No way!

Så ge FAN i att lägga saker i mitt glas!


Kommentarer
Postat av: Erica

lite läskigt dedär. jag kände precis samma sak. men dedär tre ölen drack vi hysteriskt fort. så kan vara de. jag fortsatte kvällen i samma takt och kommer inte riktigt ihåg allt. va fortfarande full när jag vaknade kl elva!

2009-11-08 @ 18:21:28
URL: http://skorpans.blogg.se/beautifuldisaster
Postat av: Sofie

Fy fasen. Det är värsta läskigt ju, jävla idioter som håller på! Puss sötnos<3

2009-11-09 @ 19:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0